Αναζήτηση Προϊόντων

Αναζήτηση χρήσιμων άρθρων που έχουν δημοσιευτεί στις ιστοσελίδες του Livingbio.

Γράψτε τις Λέξεις - Κλειδιά της Αναζήτησης σας:

Συνταγή: Γιουβέτσι με φτερούγες κοτόπουλου

Υλικά (για 4 άτομα):Sintagi-33-gioybetsi-me-fterouges-kotopouloy

1 πακέτο φτερούγες από νωπό κοτόπουλο
500 γραμμάρια κριθαράκι
1 μικρό ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
2 σκελίδες σκόρδο τριμμένο
500 γραμμάρια ώριμες τομάτες τριμμένες
2 κουταλιές της σούπας πελτέ τομάτας
½ φλιτζάνι (125 ml) λευκό κρασί
1 φλιτζάνι τριμμένη κεφαλογραβιέρα
ελαιόλαδο
αλάτι πιπέρι

 

Εκτέλεση:

Σε μία κατσαρόλα ρίξτε 5-6 κουταλιές ελαιόλαδο και σοτάρετε το κρεμμύδι, το σκόρδο και τις φτερούγες για λίγα λεπτά σε δυνατή φωτιά.

Ρίξτε το κρασί, περιμένετε 2-3 λεπτά και μετά ρίξτε στην κατσαρόλα τις ντομάτες, τον πελτέ και 2 φλιτζάνια νερό.

Αλατοπιπερώστε και μαγειρέψτε τις φτερούγες σε χαμηλή φωτιά για 1 ώρα περίπου.

Αδειάστε τις φτερούγες με την σάλτσα τους σε ένα πυρίμαχο σκεύος ή σε βαθύ ταψί, προσθέστε 1 ½ λίτρο βραστό νερό και ρίξτε το κριθαράκι.

Ανακατέψτε, και ψήστε το φαγητό σε προθερμασμένο φούρνο στους 200ο Cγια 20 λεπτά. Σερβίρετε με την κεφαλογραβιέρα.

 

 

 

 

Για προσφορές & δωρεάν συμβουλές:

Εγγραφείτε στο newsletter μας...

Εγγραφή στο Newsletter

Μέλη:

Με μια ματιά: