Αναζήτηση Προϊόντων

Αναζήτηση χρήσιμων άρθρων που έχουν δημοσιευτεί στις ιστοσελίδες του Livingbio.

Γράψτε τις Λέξεις - Κλειδιά της Αναζήτησης σας:

Κωδ. 30168 - Αιθέριο Έλαιο Τριαντάφυλλο "BioAroma" 5ml

Αιθέριο Έλαιο Τριαντάφυλλο "BioAroma" 5ml
Κάντε κλικ για μεγένθυση

Φυσικό Αιθέριο Έλαιο Τριαντάφυλλο "BioAroma" 5ml.

Τιμή: 6,20€

(στην τιμή συμπεριλαμβάνεται το ΦΠΑ)
 

Διαθέσιμο

Ενδιαφέρον προϊόν; Στείλε το σ' ένα φίλο
 

Το Τριαντάφυλλο (Rosa damascena, Ρόδο το δαμασκηνό) είναι ένα πολύ αγαπητό λουλούδι με έντονο, σαγηνευτικό άρωμα και πολλές θεραπευτικές και αντισηπτικές ιδιότητες.

Χρησιμοποιείται στα κορυφαία καλλυντικά προσώπου και σώματος λόγω των μοναδικών ιδιοτήτων του.
Είναι πολύτιμο λόγω των θετικών επιδράσεων του στην επιδερμίδα, της αντιγηραντικής δράσης του και των άμεσων αποτελεσμάτων που δίνει!

Χρήση ως καλλυντικό προσώπου:
Για να θρέψετε τις ξηρές επιδερμίδες και να τους προσδώσετε λάμψη, στάξτε 20-25 σταγόνες αιθέριο έλαιο τριαντάφυλλο σε 100ml λάδι αβοκάντο.
Στάξτε λίγες σταγόνες από αυτό το μείγμα στο πρόσωπο σας, κάνοντας κυκλικό μασάζ μέχρι να απορροφηθεί. Αφήστε το όλο το βράδυ. Δεν χρειάζεται ξέβγαλμα.

Χρήση ως άρωμα σώματος:
Το συγκεκριμένο προϊόν είναι διάλυμα αιθέριου ελαίου τριαντάφυλλου σε λάδι jojoba πράγμα που το κάνει φιλικό στο δέρμα και έτσι μπορεί να χρησιμοποιηθεί απευθείας και σαν άρωμα!
Απλά, βάλτε λίγες σταγόνες πίσω από τ’ αυτιά, στον καρπό και πάνω από την αποσμητική σας κρέμα.
Θεωρείται πολύ αισθησιακό!

Χρήση ως αρωματικό χώρου:
Χάρη στις καταπραϋντικές και αντικαταθλιπτικές του ιδιότητες ενδείκνυται για τον αρωματισμό του χώρου και του μπάνιου σας. Στάξτε 5-6 σταγόνες αιθέριο έλαιο τριαντάφυλλο στον εξατμιστήρα ελαίων για να έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Συνδυάζεται υπέροχα με το γιασεμί.

Ελληνικό προϊόν.
Πιστοποιημένο αυτοφυές.

Τα Αιθέρια Έλαια της BioAroma παράγονται στο ιδιόκτητο της αποστακτήριο με την μέθοδο της απόσταξης με υδρατμούς, σε σύγχρονους ανοξείδωτους αποστακτήρες, στην χαμηλότερη δυνατή πίεση και θερμοκρασία ώστε να μην καταστρέφονται οι θεραπευτικές ιδιότητες των βοτάνων.

Γενικές πληροφορίες για την ασφαλή χρήση των αιθέριων ελαίων:
Να μην χρησιμοποιούνται ποτέ αδιάλυτα.
Απομακρύνετε τα από παιδιά.
Να μην χρησιμοποιούνται στα μάτια ή σε ευαίσθητες περιοχές.
Να μην χρησιμοποιούνται από εγκύους.

Περιγραφή
 
Ρωτήστε μας για το προϊόν
arrow down
 
Σχετικά προϊόντα
 

Για προσφορές & δωρεάν συμβουλές:

Εγγραφείτε στο newsletter μας...

Εγγραφή στο Newsletter

Μέλη:

Με μια ματιά: