Αναζήτηση Προϊόντων

Αναζήτηση χρήσιμων άρθρων που έχουν δημοσιευτεί στις ιστοσελίδες του Livingbio.

Γράψτε τις Λέξεις - Κλειδιά της Αναζήτησης σας:

Κωδ. 20489 - Digestive Enzyme Complex (Πεπτικό, Έντερο, Αέρια) "Terranova" 50caps

Digestive Enzyme Complex (Πεπτικό, Έντερο, Αέρια) "Terranova" 50caps
Κάντε κλικ για μεγένθυση

Digestive Enzyme Complex (Πεπτικό, Έντερο, Αέρια) "Terranova" 50caps.

Τιμή: 22,24€

(στην τιμή συμπεριλαμβάνεται το ΦΠΑ)
 

Διαθέσιμο

Ενδιαφέρον προϊόν; Στείλε το σ' ένα φίλο
 

100% φυσικό μείγμα - το μόνο με 11 απαραίτητα πεπτικά ένζυμα για σωστή πεπτική λειτουργία.

Το Digestive Enyzme Complex είναι ένας μοναδικός συνδυασμός 11 απαραίτητων πεπτικών ενζύμων που προάγουν τη σωστή λειτουργία της πέψης των πρωτεϊνών, των υδατανθράκων και των λιπών από τον οργανισμό.

Ο συνδυασμός τους με το ειδικά σχεδιασμένο μείγμα βοτάνων Magnifood (μάραθος, αγκινάρα, τζίντζερ, κάρδαμο, κλπ) τονώνει τις λειτουργίες του ήπατος και της χολής και διατηρεί την ισορροπία της πεπτικής χλωρίδας, ενώ εξασφαλίζει μέγιστη απορρόφηση.

Κατάλληλο για όλες τις διαταραχές του γαστρεντερικού συστήματος, όπως δυσπεψία, μετεωρισμός (τυμπανισμός, φουσκώματα κοιλιάς), αέρια και τροφικές δυσανεξίες.

100% φυσικά συστατικά: 11 πεπτικά ένζυμα, σπόροι Μάραθου, βλαστάρι Κριθαριού, Πίτουρο Ρυζιού, ρίζα Τζίντζερ, φύλλα Αγκινάρας, σπόροι Κάρδαμου, ρίζα Γεντιανής.

Πρόσθετες πληροφορίες συστατικών:
Οι σπόροι Μάραθου (Fennel Seed) χρησιμοποιούνται ως τονωτικό της πέψης και καταπραΰνουν το πεπτικό σύστημα, υποστηρίζοντας την καλή λειτουργία του εντέρου.
Το βλαστάρι Κριθαριού (Green Barley Grass) αποτελεί πηγή του σημαντικού αντιοξειδωτικού ενζύμου, του υπεροξειδίου της δισμουτάσης (SOD), καθώς και αντιοξειδωτικών βιταμινών, μεταλλικών στοιχείων και καροτενοειδών.
Το Πίτουρο Ρυζιού (stabilised rice bran) περιέχει περισσότερα από 100 γνωστά αντιοξειδωτικά, μεταξύ των οποίων τοκοφερόλες, συνένζυμο Q10 (CoQ10) και πολλά καροτενοειδή. Είναι επίσης γνωστό ότι περιέχει τα αντιοξειδωτικά ένζυμα υπεροξείδιο της δισμουτάσης (SOD), υπεροξειδάση και καταλάση.
Η ρίζα Τζίντζερ (Ginger Root) εκτός της κοινής της χρήσης στη διατήρηση της καλής λειτουργίας του κυκλοφορικού συστήματος, διευκολύνει και τη μεταφορά θρεπτικών στοιχείων στο σώμα. Το τζίντζερ διευκολύνει τη βιοδιαθεσιμότητα του ασβεστίου και του μαγνησίου, δύο πολύτιμων μεταλλικών στοιχείων.
Τα φύλλα Αγκινάρας (Artichoke Leaf) έχει αποδειχθεί πως επηρεάζουν θετικά τη ροή της χολής και τη δραστηριότητα των χολικών οξέων, τα οποία είναι γνωστό ότι διευκολύνουν την απορρόφηση του συνενζύμου Q10.
Οι σπόροι Κάρδαμου (Cardamom Seed) είναι εξαιρετικά αρωματικοί και χρησιμοποιούνται από την αρχαιότητα για την καταπολέμηση του μετεωρισμού και την τόνωση της πέψης. Το κάρδαμο περιέχει ορισμένες ενώσεις που ενισχύουν την καλή λειτουργία της χολής.
Η ρίζα Γεντιανής (Gentian Root) περιέχει ισχυρές πικρές ενώσεις οι οποίες αποτελούν τονωτικό της λειτουργίας του στομάχου και του πεπτικού συστήματος εν γένει, καθώς και στη διατήρηση της καλής ροής της χολής.

Τα βιολογικά φυτά και βότανα, αμέσως μετά τη συλλογή τους, επεξεργάζονται με τη μέθοδο της φρέσκιας ψυχρής ξήρανσης (Fresh Freeze Dried), διαδικασία που προστατεύει τη δραστικότητα του φυτού και διατηρεί το σύνολο σχεδόν των βιοχημικών ιδιοτήτων του αρχικού φρέσκου φυτού αναλλοίωτο.

Το ειδικά σχεδιασμένο μείγμα βοτάνων Magnifood, χάρη στη συνεργιστική του δράση, συμβάλλει στη μέγιστη απορρόφηση και συνεπώς στη μέγιστη αποτελεσματικότητα του προϊόντος.

Δοσολογία: 1-2 κάψουλες αμέσως πριν ή κατά τη διάρκεια του κυρίως γεύματος ή 1 κάψουλα στα μικρότερα γεύματα.
(κάψουλες φυτικής κυταρρίνης από πολτό ξύλου κωνοφόρων δέντρων).

100% φυτικό προϊόν χωρίς χημικά πρόσθετα και συντηρητικά.

Κατάλληλο για Vegans.

Περιγραφή
 
Ρωτήστε μας για το προϊόν
arrow down
 
Σχετικά προϊόντα
 

Για προσφορές & δωρεάν συμβουλές:

Εγγραφείτε στο newsletter μας...

Εγγραφή στο Newsletter

Μέλη:

Με μια ματιά: