Αναζήτηση Προϊόντων

Αναζήτηση χρήσιμων άρθρων που έχουν δημοσιευτεί στις ιστοσελίδες του Livingbio.

Γράψτε τις Λέξεις - Κλειδιά της Αναζήτησης σας:

Κωδ. 10098 - Vegan Μπισκότα Έρωτα από Δίκοκκο Σιτάρι (Ζέα) "Ολα Βιο" 150γρ

Vegan Μπισκότα Έρωτα από Δίκοκκο Σιτάρι (Ζέα) "Ολα Βιο" 150γρ
Κάντε κλικ για μεγένθυση

Βιολογικά Vegan Μπισκότα Έρωτα από Δίκοκκο Σιτάρι (Ζέα) "Ολα Βιο" 150γρ.

Τιμή: 3,40€

(στην τιμή συμπεριλαμβάνεται το ΦΠΑ)
 

Διαθέσιμο

Ενδιαφέρον προϊόν; Στείλε το σ' ένα φίλο
 

Η ζέα (επιστημονική ονομασία για το δίκοκκο σιτάρι) είναι ένα αρχαίο δημητριακό που χρονολογείται από την αρχαιότητα και ήταν βασικό συστατικό των αρχαίων Ελλήνων. Ονομάζεται και "ζείδωρος", δηλαδή "αυτός που δωρίζει ζωή".

Θεωρείται ως το κατ' εξοχήν δημητριακό που αποτελούσε την καθημερινή διατροφή πολλών λαών της Μικράς Ασίας και του Ελλαδικού χώρου, με χρονολογία 10.000 ετών!

Το δημητριακό triticum dicoccum έχει επιζήσει μέχρι και τις μέρες μας και πρόσφατα άρχισε ξανά να καλλιεργείται σε αρκετές περιοχές της Ελλάδας αφού οι παραγωγοί αλλά και οι καταναλωτές αναγνωρίζουν εκ νέου τα οφέλη του.

Η ζέα δεν περιέχει πολύ γλουτένη (βασικό συστατικό του σιταριού) η οποία είναι πρωτεΐνη στήριξης- συγκόλλησης των πρωτεϊνών στον εγκέφαλο και έχει τον ρόλο της δημιουργίας σταθερών αναμνήσεων και εικόνων, οι οποίες όμως είναι περιορισμένες και δεν έχουν δυνατότητα μεγαλύτερης ανάπτυξης τους. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι η γλουτένη από την μία μας βοηθάει να θυμόμαστε, αλλά από την άλλη περιορίζει την φαντασία και την δημιουργικότητα μας!

Η αρχαιοελληνική καθημερινή διατροφή περιλάμβανε μόνο την ζέα ως βασικό συστατικό της, πράγμα που σημαίνει ότι οι πρόγονοι μας ήδη γνώριζαν ότι η ζέα ενίσχυε το πνεύμα, αφήνοντας τον εγκέφαλο να λειτουργεί πιο ελεύθερα και δημιουργικά.

Τα Μπισκότα Έρωτα είναι ένας εξαιρετικός συνδυασμός από αυτό το ωφέλιμο δημητριακό συνδυασμένο με ένα πλήθος άλλων, εξίσου ωφέλιμων, θρεπτικών και τονωτικών συστατικών: Ταχίνι (που δίνει ενέργεια, τόνωση), Αμύγδαλο (περιέχει πολλές πρωτεΐνες και ενισχύει τον οργανισμό), Καρύδια (επίσης τονωτικό της αντοχής), Σουσάμι (βιταμίνη Ε), Κανέλα (διεγερτικό), Μάκα (αφροδισιακό)!

Βιολογικά συστατικά: νιφάδες από δίκοκκο σιτάρι, σιρόπι αγαύης, ταχίνι, αμύγδαλο, καρύδι, σουσάμι, κανέλα, μάκα.

Έχουν την πιο ασυνήθιστη γεύση που έχετε δοκιμάσει, είναι χωρίς ζάχαρη (όμως γλυκαίνουν όσο πρέπει το στόμα και την ...καρδιά!) και φυσικά έχουν το σχήμα της ...καρδιάς! Δεν υπάρχει πιο ερωτικό μπισκότο!!

Παρασκευάζονται στην Ελλάδα.

Περιγραφή
 
Ερωτήσεις
question sign
 
Το όνομα σας
 
Το email σας
 
Η ερώτηση σας
 
Ρωτήστε μας για το προϊόν
arrow down
 
Προσθήκη στην Λίστα Σύγκρισης
 
Σύγκρινε το μ' άλλα προϊόντα
compare-products
 
Πρέπει να εισέλθετε για να γράψετε κριτική
Αξιολόγησε το
rating-star
rating-star
rating-star
 
Σχετικά προϊόντα
 

Για προσφορές & δωρεάν συμβουλές:

Εγγραφείτε στο newsletter μας...

Εγγραφή στο Newsletter

Μέλη:

Με μια ματιά: