Αναζήτηση Προϊόντων

Αναζήτηση χρήσιμων άρθρων που έχουν δημοσιευτεί στις ιστοσελίδες του Livingbio.

Γράψτε τις Λέξεις - Κλειδιά της Αναζήτησης σας:

Κωδ. 40072 - Συντηρητής για Φρούτα και Λαχανικά "BluApple" 2Pack

Συντηρητής για Φρούτα και Λαχανικά "BluApple" 2Pack
Κάντε κλικ για μεγένθυση

Οικολογικός Συντηρητής για Φρούτα και Λαχανικά "BluApple" 2Pack.

Τιμή: 14,99€

(στην τιμή συμπεριλαμβάνεται το ΦΠΑ)
 

Διαθέσιμο

Ενδιαφέρον προϊόν; Στείλε το σ' ένα φίλο
 

Ο Συντηρητής τροφίμων είναι ένα ευφυές μικρό προϊόν που έχει έναν μεγάλο σκοπό: να παρατείνει την διάρκεια ζωής σε φρούτα και λαχανικά!

Η συσκευασία περιέχει 2 μπλε μηλαράκια τα οποία απορροφάνε το αιθυλένιο, το αέριο που εκκρίνουν τα φυτά όταν ωριμάζουν με συνέπεια να γίνονται πιο ευάλωτα και με μικρότερη διάρκεια ζωής.

Παρόλο που το αιθυλένιο είναι ένας φυσικός μηχανισμός που ενεργοποιείται από το ίδιο το φυτό όταν αλλάζουν οι κλιματολογικές συνθήκες ή όταν έχει φτάσει η περίοδος γονιμοποίησης των σπόρων του, η επίσης φυσική διαδικασία απορρόφησης του έχει άμεσα και εμφανή αποτελέσματα στην διατήρηση των τροφίμων για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα!

Το Bluapple® έχει σχεδιαστεί για να παρέχει αποτελεσματική απορρόφηση του αιθυλενίου για τρεις μήνες σε ένα τυπικό οικιακό ψυγείο ή σε ένα μπωλ/δοχείο αποθήκευσης.

Η δραστική ουσία που περιέχει το Bluapple δεν “λήγει” σε αυτό το διάστημα, αλλά εξακολουθεί να απορροφά το αιθυλένιο μέχρι να φτάσει στην οριστική ικανότητά απορρόφησης.
Επιπλέον, το υλικό δεν πετιέται στα σκουπίδια, αλλά είναι επαναχρησιμοποιήσιμο: μπορείτε να το προσθέσετε στα φυτά ή στους κήπους σας ως λίπανση!

• Πώς δουλεύει;
Το κάθε Bluapple® περιέχει ένα σακουλάκι κόκκων από δύο μη-τοξικά υλικά: ζεόλιθο, ένα ηφαιστειακό πέτρωμα, και υπερμαγγανικό νάτριο, ένα επίσης χημικό στοιχείο που υπάρχει στην φύση. Για να εξουδετερωθεί το αέριο αιθυλένιο πρέπει να οξειδωθεί και αυτό συμβαίνει από το υπερμαγγανικό νάτριο το οποίο διαπερνώντας τον ζεόλιθο απορροφά το αιθυλένιο.
Μέσα από αυτή την 100% φυσική και ασφαλή διαδικασία μειώνεται σημαντικά ο ρυθμός αλλοίωσης του τροφίμου.
Μπορείτε να δείτε ένα σύντομο video παρουσίασης πατώντας εδώ: Video Παρουσίασης BluApple

• Πότε θέλει αντικατάσταση;
Το κάθε Bluapple® έχει σχεδιαστεί για να διαρκεί τουλάχιστον για 3 μήνες σε ένα τυπικό οικιακό ψυγείο ή σε ένα μπωλ/δοχείο αποθήκευσης.
Ωστόσο, μπορείτε και οι ίδιοι να θέλετε να ελέγξετε την ισχύ των κόκκων, αφού οι πιο συχνοί καταναλωτές ίσως χρειάζονται πιο γρήγορα αντικατάσταση υλικού σε σχέση με όσους δεν καταναλώνουν τόσα πολλά φρούτα και λαχανικά.

Για να ελέγξετε την ισχύ των κόκκων κάνετε το εξής:
Χρησιμοποιώντας ένα ψαλίδι, κόψτε μια μικρή γωνιά από το σακουλάκι. Όταν οι κόκκοι είναι φρέσκοι και σε πλήρη ισχύ θα έχουν μωβ χρώμα ενώ όταν έχουν χάσει μέρος της ισχύς τους θα έχουν ένα λευκό προς μωβ χρώμα.
Σταδιακά, και όσο οι κόκκοι απορροφάνε το μέγιστο που μπορούν, θα γίνονται τελείως καφέ, σαν να έχουν το χρώμα της σκουριάς. Σε αυτή την περίπτωση, οι κόκκοι έχουν εξαντλήσει το δυναμικό απορρόφησης και θα πρέπει να αντικατασταθούν.
Ωστόσο, αν οι κόκκοι δεν έχουν αποκτήσει αυτό το σκούρο καφέ χρώμα ακόμα και αν έχουν περάσει οι τρεις μήνες χρήσης, εξακολουθούν να είναι σε ισχύ!
Μπορείτε να καλύψετε την γωνία που κόψατε με ένα μικρό κομμάτι σελοτέιπ ώστε να σφραγιστεί και πάλι η συσκευασία.

Μπορείτε να δείτε ένα σύντομο video της αντικατάστασης του ανταλλακτικού πατώντας εδώ: Video Αντικατάστασης Ανταλλακτικού BluApple

• Γιατί πρέπει το σακουλάκι με τους κόκκους να βρίσκεται μέσα στο μπλε μηλαράκι;
Αν και είναι οι κόκκοι που κάνουν την δουλειά, το μηλαράκι είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε να επιτρέπει την ροή του αέρα σε όλο το πακέτο και να μεγιστοποιεί την δράση των κόκκων. Επιπλέον, το μηλαράκι Bluapple® προστατεύει το πακέτο από την υγρασία που υπάρχει στο ψυγείο διότι αν το πακέτο είναι υγρό θα έχει σημαντικά μειωμένη αποτελεσματικότητα.
Επίσης, το υπερμαγγανικό νάτριο που περιέχει έχει ένα βαθύ πορφυρό χρώμα, και ένα υγρό πακέτο μπορεί πραγματικά να λεκιάσει τα χέρια ή τα ρούχα σας.
Και τέλος, είναι ...χαριτωμένο! Κάθε φορά που κοιτάτε το ψυγείο, σας υπενθυμίζει πως η διαχείριση της φρεσκάδας είναι μια συνεχής και απαραίτητη δραστηριότητα, εάν θέλετε σοβαρά να εξοικονομήσετε χρήματα και να μεγιστοποιήσετε την ποιότητα των τροφίμων σας.

Το προϊόν είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο πως δουλεύει (ακόμα και μία αναζήτηση να κάνετε στο Google θα σας βγάλει όλες τις ανεξάρτητες έρευνες που το αποδεικνύουν).
Το αιθυλένιο είναι επίσης επιστημονικά αποδεδειγμένο πως είναι από τις κύριες αιτίες αλλοίωσης των τροφίμων (οι άλλες δύο αιτίες είναι η υγρασία και η θερμοκρασία).

Με το προϊόν της Bluapple® μπορείτε να διατηρήσετε αναλλοίωτα τα τρόφιμα, είτε βρίσκονται στο ψυγείο είτε σε ένα μπωλ, για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.
Με κόστος μόνο €19,98 για παραπάνω από έναν ολόκληρο χρόνο και μετά μόλις €9,99 για κάθε γέμισμα, είναι μία πολύ προσιτή λύση!

Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, το Bluapple® αποπληρώνει το κόστος απόκτησης του!
Ειδικά στην εποχή μας, όπου πλέον τα αξιόπιστα φρούτα και λαχανικά έρχονται από διαφορετικά μέρη του κόσμου και δεν έχουν φθηνό κόστος.

• Αν έχετε απορίες σχετικά με τον βέλτιστο τρόπο αποθήκευσης των φρούτων και των λαχανικών σας, μπορείτε να κάνετε κλικ στον σύνδεσμο εδώΤρόποι Αποθήκευσης Φρούτων και Λαχανικών
Παρόλο που είναι γραμμένο στα Αγγλικά, έχει φωτογραφίες πολλών γνωστών (αλλά και ...άγνωστων) τροφίμων που ίσως επιθυμείτε να αποθηκεύσετε καλύτερα!

100% Προϊόν ΗΠΑ.

Περιγραφή
 
Ρωτήστε μας για το προϊόν
arrow down
 
Σχετικά προϊόντα
 

Για προσφορές & δωρεάν συμβουλές:

Εγγραφείτε στο newsletter μας...

Εγγραφή στο Newsletter

Μέλη:

Με μια ματιά: