Αναζήτηση Προϊόντων

Αναζήτηση χρήσιμων άρθρων που έχουν δημοσιευτεί στις ιστοσελίδες του Livingbio.

Γράψτε τις Λέξεις - Κλειδιά της Αναζήτησης σας:

Κωδ. 10563 - Γκουαρανά Σκόνη (Guarana) "ΒιοΥγεία" 60γρ

Γκουαρανά Σκόνη (Guarana) "ΒιοΥγεία" 60γρ
Κάντε κλικ για μεγένθυση

Βιολογικό Γκουαρανά Σκόνη (Guarana) "ΒιοΥγεία" 60γρ.

Τιμή: 5,69€

(στην τιμή συμπεριλαμβάνεται το ΦΠΑ)
 

Διαθέσιμο

Ενδιαφέρον προϊόν; Στείλε το σ' ένα φίλο
 

Το γκουαρανά (Paullinia cupana) είναι ένα φυτό που ευδοκιμεί στα τροπικά δάση του Αμαζονίου.

Τα εκχυλίσματα από τους καρπούς του φυτού αυτού χρησιμοποιούνταν ευρέως σε ιατρικά και θεραπευτικά ροφήματα στην αμερικάνικη ήπειρο από τους αυτόχθονες κατοίκους πολύ πριν την έλευση του Κολόμβου.

Οι διεγερτικές, αναζωογονητικές και αφροδισιακές ιδιότητες αυτών των ροφημάτων σε συνδυασμό με τη βελτίωση γαστρεντερικών συμπτωμάτων μετά από χρήση τους, έκαναν το γκουαρανά ένα πολύ δημοφιλές φυτό.

Το γκουαρανά μέχρι και σήμερα καλλιεργείται αποκλειστικά στην περιοχή της Βραζιλίας και η παραγωγή αυτή καλύπτει τις πολύ υψηλές παγκόσμιες ανάγκες.

Χρησιμοποιείται για την αύξηση της αθλητικής απόδοσης, σε φυτικά χάπια αδυνατίσματος και χάπια με σκοπό τη διακοπή της όρεξης, σε θεραπευτικά ροφήματα.

Το γκουαρανά δρα σαν διεγερτικό του κεντρικού νευρικού συστήματος. Και λόγω της περιεκτικότητας σε καφεΐνη, βοηθάει στην απελευθέρωση ενέργειας από τον μεταβολισμό του λίπους (λιπόλυση).
Με αυτόν τον τρόπο μπορεί να εξοικονομηθεί γλυκογόνο, έτσι ώστε να καθίστανται δυνατές οι επιβαρύνσεις διαρκείας δίχως διακοπή στην απόδοση.

Γι' αυτό τον λόγο έχει γίνει γνωστό πως βελτιώνει την αντοχή και την απόδοση των αθλητών, μειώνει την όρεξη και ευνοεί τη μείωση του σωματικού βάρους και λίπους, ενώ χρησιμοποιείται με σκοπό την πνευματική διέγερση και διαύγεια.

Τρόπος χρήσης - δοσολογία:
Αναμίξτε καθημερινά ένα κουταλάκι του γλυκού (περίπου 5 γραμμάρια) σε ζεστό γάλα ή φυτικό ρόφημα ή ακόμα και σε κρύο χυμό ή smoothie ή γιαούρτι.

Βιολογικό προϊόν Βραζιλίας.

Περιγραφή
 
Ρωτήστε μας για το προϊόν
arrow down
 
Σχετικά προϊόντα
 

Για προσφορές & δωρεάν συμβουλές:

Εγγραφείτε στο newsletter μας...

Εγγραφή στο Newsletter

Μέλη:

Με μια ματιά: