Αναζήτηση Προϊόντων

Αναζήτηση χρήσιμων άρθρων που έχουν δημοσιευτεί στις ιστοσελίδες του Livingbio.

Γράψτε τις Λέξεις - Κλειδιά της Αναζήτησης σας:

Κωδ. 10635 - Πρωτεΐνη Γάλακτος (Whey Protein) Green Mix "ΒιοΥγεία" 500γρ

Πρωτεΐνη Γάλακτος (Whey Protein) Green Mix "ΒιοΥγεία" 500γρ
Κάντε κλικ για μεγένθυση

Βιολογική Πρωτεΐνη Γάλακτος (Whey Protein) Green Mix "ΒιοΥγεία" 500γρ.

Τιμή:

(στην τιμή συμπεριλαμβάνεται το ΦΠΑ)
 

Διαθέσιμο

Ενδιαφέρον προϊόν; Στείλε το σ' ένα φίλο
 

Η πρωτεΐνη γάλακτος αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή πρωτεΐνης για όλους τους τύπους αθλητών ή όσων γυμνάζονται.

Είναι άριστη για όποιον θέλει να αυξήσει την ημερήσια πρόσληψη πρωτεΐνης και να βελτιώσει την αύξηση της μυϊκής του μάζας.

Επίσης, είναι ταχείας απορρόφησης και ιδανική για κατανάλωση μετά την προπόνηση ή οποιαδήποτε στιγμή εντός της ημέρας.

Η προσθήκη των πολύ πλούσιων υπερτροφών όπως είναι η σπιρουλίνα, το σιταρόχορτο και το κριθαρόχορτο, την καθιστά μία πρωτεΐνη με εξαιρετικά πλούσια σύσταση βιταμινών και αμινοξέων ενώ η προσθήκη του βοτάνου Moringa και της Στέβιας την κάνει πιο εύπεπτη και γευστική.

Δεν περιέχει ζάχαρη.
Χωρίς γλουτένη.

Δοσολογία/Τρόπος Χρήσης:
Καταναλώστε την πρωτεΐνη ανάμικτη με νερό, γάλα ή σε συνδυασμό με χυμό ή smoothie ή μέσα σε γιαούρτι.
Α. Πριν την προπόνηση: Συνιστάται να χρησιμοποιήσετε 10 με 20 γραμμάρια πρωτεΐνης Green Mix (1 με 2 κουταλιές της σούπας), 15-30 λεπτά πριν την προπόνηση.
Β. Μετά την προπόνηση: 20 με 30 γραμμάρια πρωτεΐνης Green Mix (2 με 3 κουταλιές της σούπας) 30 λεπτά μετά την προπόνηση ή τον αγώνα.

Βιολογικά συστατικά: Πρωτεΐνη ορού γάλακτος (whey powder) 68%, Σπιρουλίνα 2,5%, Χλωρέλλα 2,5%, Σιταρόχορτο (Whetagrass) 10%, Κριθαρόχορτο (Barley Grass) 10%, Mοringa 5%, Στέβια 1%, Αλάτι 1%.

Διαθρεπτική ανάλυση ανά 100 γραμμάρια: Ενέργεια 340 kcal, Υδατάνθρακες 16%, Πρωτεΐνες 64%, Φυτικές Ίνες 3%, Λιπαρά 4%, Αλάτι 1%.

Βιολογικό προϊόν Γερμανίας.

Περιγραφή
 
Ρωτήστε μας για το προϊόν
arrow down
 
Σχετικά προϊόντα
 

Για προσφορές & δωρεάν συμβουλές:

Εγγραφείτε στο newsletter μας...

Εγγραφή στο Newsletter

Μέλη:

Με μια ματιά: