Ανταλλακτικό Φίλτρο Κανάτας 2lt "Bobble" 40013

Ανταλλακτικό Φίλτρο Κανάτας 2lt "Bobble"
7,50 € ανά τεμάχιο Προμηθευτής: BOBBLEBOBBLE

Δεν υπάρχει απόθεμα

Το φίλτρο της κανάτας Bobble είναι υψηλής ποιότητας μικροφίλτρο ενεργού άνθρακα, με μεγάλη επιφάνεια απορρόφησης. Μειώνει την γεύση και την οσμή του χλωρίου και των ιζημάτων.

Αφαιρεί κατά 100% το χλώριο, τα κατάλοιπα των σωληνώσεων (χαλκό, μόλυβδο, ψευδάργυρο, κάδμιο, υδράργυρο), τα αιωρούμενα σωματίδια και τους μικροοργανισμούς, αλλά και άλλους ρυπογόνους παράγοντες από το πόσιμο νερό. Όμως δεν απομακρύνει τα ωφέλιμα στοιχεία για τον ανθρώπινο οργανισμό (ασβέστιο, μαγνήσιο, κάλιο, νάτριο).

Το φίλτρο δεν περιέχει BPA (δισφαινόλη Α: χημική ουσία που χρησιμοποιείται ως μονωτικό υλικό σε μπουκάλια κτλ), είναι ανακυκλώσιμο και έχει συμπαγή σχήμα.

Το φίλτρο κανάτας 2lt Bobble έχει διάρκεια χρήσης για περίπου 2 μήνες ή για 75 γεμίσματα της κανάτας (δηλαδή για 150 λίτρα νερό).

Οδηγίες χρήσης: Βγάλτε το φίλτρο από την συσκευασία, μουλιάστε το σε κρύο νερό (σε όρθια θέση) για 12 λεπτά, τοποθετείστε τον δακτύλιο ημερολογίου (που βρίσκεται στην κανάτα σας) πάνω στο φίλτρο, περιστρέψτε το δείκτη ώσπου να βρεθεί με τον ίδιο μήνα τοποθέτησης του φίλτρου, τοποθετήστε το φίλτρο στο καλάθι του, βιδώνοντας το προς τα κάτω ώστε να ασφαλίσει.