Ορυκτά Άλατα Μπάνιου Κλασικό "Saltic" 1kg 30000

Ορυκτά Άλατα Μπάνιου Κλασικό "Saltic" 1kg
7,00 € ανά τεμάχιο Προμηθευτής: SALTIC PRODUCTSSALTIC PRODUCTS

Αναγεννηθείτε με την αρχαία δύναμη των ωκεανών!

Ονειρευτείτε έναν ανέγγιχτο, παρθένο, πλούσιο ωκεανό πριν από 300 εκατομμύρια χρόνια. Ονειρευτείτε ότι έχετε την δυνατότητα να κολυμπάτε μέσα σε αυτόν, αλλά να είστε στο σπίτι σας. Πώς γίνεται αυτό; Με τα προϊόντα ορυκτού αλατιού Saltic για το μπάνιο μπορείτε να έχετε αυτή την εμπειρία, ανά πάσα στιγμή!

Προσθέστε τα αγνά και φυσικά άλατα Ιμαλαΐων στο μπάνιο σας και θα παρατηρήσετε την διαφορά αμέσως! Όταν αναμειχθούν με νερό, αυτά τα άλατα δημιουργούν ένα περιβάλλον που μιμείται τις πιο αρχαίες θάλασσες της γης, φέρνοντας τη μαγεία των Ιμαλαΐων κατευθείαν στο χώρο σας.

Όταν απολαύσετε ένα λουτρό άλατος Ιμαλαΐων, τα ιχνοστοιχεία και οι θρεπτικές ουσίες που περιέχει το αλάτι μεταφέρονται στα κύτταρα σας με τη μορφή των "ιόντων", πράγμα που καθιστά ευκολότερη την απορρόφηση και την χρήση τους από το σώμα σας!

Βελτιώνουν την υφή, τον τόνο και την γενικότερη εμφάνιση του δέρματος, συσφίγγουν τους πόρους, καταπολεμούν την κυτταρίτιδα και την ακμή, βοηθούν στην αποβολή των τοξινών και στην κατακράτηση νερού, συμβάλλουν στην υγεία των γεννητικών οργάνων, στην πρόληψη μυϊκών κραμπών και πόνων, ρυθμίζουν τον ύπνο, μειώνουν το άγχος κ.α.

Κάνοντας ένα κοινό, κανονικό μπάνιο η υγρασία του δέρματος χάνεται και η επιδερμίδα στεγνώνει, ενώ το μπάνιο με τα προϊόντα Saltic επιτρέπει στα πλούσια ιχνοστοιχεία του να αποθηκευτούν στο ανώτερο στρώμα του δέρματος και να δεσμεύσει το νερό που χρειάζεται η επιδερμίδα σας. Αυτό διατηρεί το φυσικό, προστατευτικό φιλμ του δέρματος κάνοντάς το να μην στεγνώσει. Όταν στεγνώνει η επιδερμίδα, η όψη του δέρματος είναι θαμπή και μοιάζει γερασμένη.

Τα άλατα μπάνιου έχουν δημιουργηθεί με μία απολύτως φυσική διαδικασία, χωρίς να έχει προστεθεί τίποτε άλλο.

Κλασική συσκευασία: μπορείτε να απολαύσετε όλα τα οφέλη των αλάτων χωρίς όμως να περιέχει κάποιο απόσταγμα. Αυτή η συσκευασία προτείνεται για την υλοποίηση συγκεκριμένων συνταγών, αλλά και σε άτομα που επιθυμούν να λάβουν όλα τα ευεργετικά συστατικά του άλατος αλλά είναι δυσανεχτικά στα αποστάγματα.

Επίσης χρησιμοποιείται στις ρινικές και φαρυγγικές πλύσεις για την πρόληψη, αλλά και την καταπολέμηση: της ιγμορίτιδας, των αλλεργιών, των ιώσεων, της ρινικής καταρροής, του πονόλαιμου, για τις στοματικές λοιμώξεις ( άφθες), στην ενδυνάμωση / σύσφιξη των ούλων και στον καθαρισμό των δοντιών, σε κολπικές πλύσεις κ.α.

100% αγνό, ακατέργαστο ορυκτό αλάτι Ιμαλαΐων.

Δεν περιέχει τεχνητά πρόσθετα ή αντισυσσωματικά.

Δεν έχει εκτεθεί σε περιβαλλοντολογική μόλυνση.

Ολιστικό, θρεπτικό, αμετάβλητο φυσικό αλάτι.