Ορυκτά Άλατα Μπάνιου Πορτοκάλι "Saltic" 1kg 30003

Ορυκτά Άλατα Μπάνιου Πορτοκάλι "Saltic" 1kg
7,00 € ανά τεμάχιο

Αναγεννηθείτε με την αρχαία δύναμη των ωκεανών!

Ονειρευτείτε έναν ανέγγιχτο, παρθένο, πλούσιο ωκεανό πριν από 300 εκατομμύρια χρόνια. Ονειρευτείτε ότι έχετε την δυνατότητα να κολυμπάτε μέσα σε αυτόν, αλλά να είστε στο σπίτι σας. Πώς γίνεται αυτό; Με τα προϊόντα ορυκτού αλατιού Saltic για το μπάνιο μπορείτε να έχετε αυτή την εμπειρία, ανά πάσα στιγμή!

Προσθέστε τα αγνά και φυσικά άλατα Ιμαλαΐων στο μπάνιο σας και θα παρατηρήσετε την διαφορά αμέσως! Όταν αναμειχθούν με νερό, αυτά τα άλατα δημιουργούν ένα περιβάλλον που μιμείται τις πιο αρχαίες θάλασσες της γης, φέρνοντας τη μαγεία των Ιμαλαΐων κατευθείαν στο χώρο σας.

Όταν απολαύσετε ένα λουτρό άλατος Ιμαλαΐων, τα ιχνοστοιχεία και οι θρεπτικές ουσίες που περιέχει το αλάτι μεταφέρονται στα κύτταρα σας με τη μορφή των "ιόντων", πράγμα που καθιστά ευκολότερη την απορρόφηση και την χρήση τους από το σώμα σας!

Βελτιώνουν την υφή, τον τόνο και την γενικότερη εμφάνιση του δέρματος, συσφίγγουν τους πόρους, καταπολεμούν την κυτταρίτιδα και την ακμή, βοηθούν στην αποβολή των τοξινών και στην κατακράτηση νερού, συμβάλλουν στην υγεία των γεννητικών οργάνων, στην πρόληψη μυϊκών κραμπών και πόνων, ρυθμίζουν τον ύπνο, μειώνουν το άγχος κ.α.

Κάνοντας ένα κοινό, κανονικό μπάνιο η υγρασία του δέρματος χάνεται και η επιδερμίδα στεγνώνει, ενώ το μπάνιο με τα προϊόντα Saltic επιτρέπει στα πλούσια ιχνοστοιχεία του να αποθηκευτούν στο ανώτερο στρώμα του δέρματος και να δεσμεύσει το νερό που χρειάζεται η επιδερμίδα σας. Αυτό διατηρεί το φυσικό, προστατευτικό φιλμ του δέρματος κάνοντάς το να μην στεγνώσει. Όταν στεγνώνει η επιδερμίδα, η όψη του δέρματος είναι θαμπή και μοιάζει γερασμένη.

Τα άλατα μπάνιου έχουν δημιουργηθεί με μία απολύτως φυσική διαδικασία.
Στα αρωματικά άλατα μπάνιου δεν έχει απλά προστεθεί το αιθέριο έλαιο, αλλά το ορυκτό ανακατεύεται με το φυτό/βότανο του αιθέριου ελαίου (το οποίο προηγουμένως έχει "πιεστεί") για πολλές ώρες ώστε να βγάλει τα φυσικά του έλαια και οι ιδιότητες του να περάσουν πλέον στο αλάτι.
Τα υλικά μένουν μέσα σε δοχείο 5 ημέρες και μετά συσκευάζονται.

Άρωμα πορτοκάλι: το φυσικό εκχύλισμα πορτοκαλιού γεμίζει αισιοδοξία, χαρά, τόνωση και δημιουργικότητα. Ανακουφίζει από το στρες, το άγχος, την αϋπνία. Αναζωογονεί την ενέργεια του σώματος!

Επίσης χρησιμοποιείται ως αναζωογονητικό ποδόλουτρο (κάθε εβδομάδα), ως πήλινγκ προσώπου και σώματος (για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας, την ομαλοποίηση και την τόνωση του δέρματος, τη σύσφιξη των πόρων κ.α.), ως αναζωογονητικό λουτρό (για την φροντίδα όλου του δέρματος).

98,9% αγνό, ακατέργαστο ορυκτό αλάτι Ιμαλαΐων, 1,1% εκχύλισμα πορτοκαλιού.

Δεν περιέχει τεχνητά πρόσθετα ή αντισυσσωματικά.

Δεν έχει εκτεθεί σε περιβαλλοντολογική μόλυνση.

Ολιστικό, θρεπτικό, αμετάβλητο φυσικό αλάτι.