Βιολογικό Μπιφτέκι Κοτόπουλο "Βιολογικά Αγροκτήματα Κρήτης" 320γρ 60247

bak-kotopoulo-mpiftekia
4,90 € ανά τεμάχιο Προμηθευτής: ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΑΓΡΟΚΤΗΜΑΤΑ ΚΡΗΤΗΣΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΑΓΡΟΚΤΗΜΑΤΑ ΚΡΗΤΗΣ

Δεν υπάρχει απόθεμα

Φρέσκο βιολογικό μπιφτέκι από κοτόπουλο (συσκευασία 3 τεμαχίων).

Τα βιολογικά κοτόπουλα βόσκουν ελεύθερα στα βιολογικά αγροκτήματα, στο Πετροχώρι Αμαρίου, στο Ρέθυμνο της Κρήτης. Το ήπιο κλίμα της περιοχής ευνοεί την συνήθεια τους αυτή!

Τα κοτόπουλα ταΐζονται μόνο με πιστοποιημένες βιολογικές πτηνοτροφές και παράγουν πολύ γευστικό κρέας. Δεν έχουν καμία σχέση με τα συμβατικά, εκτός του ότι είναι το ίδιο σκληρά όπως τα κοτόπουλα "ελευθέρας βοσκής". Σε αντίθεση με τα συμβατικά όμως, τα βιολογικά κοτόπουλα δεν περιέχουν ορμόνες και δεν έχουν ταϊστεί με ιχθυάλευρα, άρα το κρέας τους δεν μυρίζει "ψαρίλα".

Τα βιολογικά κοτόπουλα σφάζονται στην ηλικία των 90-105 ημερών όταν η αντίστοιχη ηλικία για τα συμβατικά είναι μόλις 38-40 ημέρες! Επομένως, τα βιολογικά κοτόπουλα που φτάνουν στην ηλικία των 3 μηνών περίπου έχουν ξεπεράσει τις "παιδικές ασθένειες", έχουν μεγαλύτερο μέγεθος (ζυγίζουν περίπου 2-2,5 κιλά) και συχνά εναποθέτουν περισσότερο λίπος στο σώμα τους (λόγω της μεγαλύτερης ηλικίας που φτάνουν μέχρι την σφαγή τους).

Το κρέας από βιολογικό κοτόπουλο έχει διαφορετική δομή και ποιότητα από το συμβατικό. Αυτό θα το καταλάβετε και στο μαγείρεμα όπου θα μείνει η διπλάσια ποσότητα σε σχέση με το συμβατικό! Επιπλέον, είναι και πολύ πιο νόστιμο!

Σημείωση:
Η τιμή είναι ανά κιλό.
Το προϊόν είναι νωπό και έρχεται συσκευασμένο (το βάρος είναι κατά προσέγγιση). Το ακριβές βάρος της συσκευασίας αναγράφεται στο τελικό παραστατικό αγοράς (απόδειξη ή τιμολόγιο).