Βιολογικό Σταφυλόνερο Γαλήνοιος Σταφυλή "Γεώργα" 1000ml 10685

Βιολογικό Σταφυλόνερο Γαλήνοιος Σταφυλή "Γεώργα" 1000ml
Βιολογικό Σταφυλόνερο Γαλήνοιος Σταφυλή "Γεώργα" 1000mlΒιολογικό Σταφυλόνερο Γαλήνοιος Σταφυλή "Γεώργα" 1000ml
3,90 € ανά τεμάχιο Προμηθευτής: ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΓΕΩΡΓΑΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΓΕΩΡΓΑ

Αυθεντικό νερό σταφυλιού με 0 θερμίδες!
Χωρίς ζάχαρη.
Χωρίς οινόπνευμα.
Χωρίς συντηρητικά.

Ήπιο μη αλκοολούχο νερό που προέρχεται από το φρέσκο βιολογικό σταφύλι, απαλλαγμένο από μέταλλα και άλατα, αλλά και από οποιαδήποτε υπολειμματικό αγροχημικό.

Η Γαλήνοιος Σταφυλή είναι διαφανές άχρωμο υγρό, με πολύ ελαφριά αίσθηση φρεσκάδας φρούτου, με λεπτές γεύσεις ερυθρών τανινών, ελαφρώς ξινό, καθώς περιλαμβάνει ενδιαφέρουσες ενώσεις του φλοιού του σταφυλιού.

Περιέχει ποσότητα από φυσικές αντιοξειδωτικές ουσίες του σταφυλιού, την ευεργετική ομάδα των φαινολικών ενώσεων.

Εϊναι 100% φυσικό προϊόν που περιέχει τις ευεργετικές ιδιότητες του σταφυλιού και μπορεί να απολαύσει ο καθένας σε οποιαδήποτε ποσότητα, αφού δεν περιέχει ούτε οινόπνευμα, ούτε σάκχαρα.

Κατάλληλο για ειδικές διατροφές και καλλυντικές εφαρμογές, αντικαθιστά το συμβατικό νερό σε πλήθος εφαρμογών.

  • Χρησιμοποιείται σε εξειδικευμένες αποτοξινωτικές δίαιτες, καθώς βοηθά το κύτταρο να αποβάλει καλύτερα και ευκολότερα τοξίνες και μέταλλα.
  • Κατάλληλο σε περιπτώσεις όπου χρειάζονται οι αντιοξειδωτικές ιδιότητες του σταφυλιού (οι φαινόλες) για μακροημέρευση του οργανισμού και τόνωση του ανοσοποιητικού
  • Επιπλέον αποτελεί άριστο φυτικό συστατικό σε καλλυντικά καθαρισμού, ως ενυδατική λοσιόν, κυρίως για την ενυδάτωση του προσώπου αλλά και για το λούσιμο των μαλλιών, καθώς και σε εφαρμογές καθαρισμού του δέρματος. 

Ως φυτικό οργανικό προϊόν δεν εμφανίζει παρενέργειες.

Πλήρως φυσικό φυτικό προϊόν καθώς δεν περιέχει καμιά επιπρόσθετη ουσία (συντηρητικά, χρωστικές), 

Τρόπος Παρασκευής:
Το φυτικό νερό που βρίσκεται στις ρώγες των φρέσκων σταφυλιών, παραλαμβάνεται με ήπιες μεθόδους μετά από κρυοεκχύλιση της ρώγας στους 10ο-12ο Κελσίου όπου εκλαμβάνεται το μέγιστο του δυναμικού της φλούδας του σταφυλιού.
Στη φάση αυτή διαχωρίζεται από το φρέσκο χυμό και εκλαμβάνεται το υδατικό μέρος του με απόσταξη σε εξαιρετικά χαμηλή θερμοκρασία (25ο Κελσίου) χωρίς να καταστρέφονται οι ευαίσθητες και ευεργετικές φυτικές ουσίες του πολύτιμου φρούτου!

100% Βιολογικό, Ελληνικό προϊόν.
Σε γυάλινη φιάλη.
Διατηρείται χωρίς αλλοιώσεις σε σκιερό μέρος εκτός ψυγείου για μεγάλο διάστημα, χωρίς μικροβιολογικό κίνδυνο.