Φυτικό τυρί τόφου με φυσική γεύση!
Νοστιμότατο υποκατάστατο τυριού, για κάθε χρήση.
Δεν περιέχει αλάτι.
Χωρίς φοινικέλαιο!
Χωρίς λακτόζη.
Χωρίς γλουτένη.
Από πιστοποιημένη μη-μεταλλαγμένη σόγια (non GMO).
Τρόπος παρασκευής:
Μπορείτε να το κόψετε σε φέτες ή κυβάκια και να το τηγανίσετε για να το βάλετε σε σάντουιτς ή να το θρυμματίσετε και να το μαγειρέψετε στο τηγάνι μαζί με ντομάτα, κουρκουμά και πιπέρι για ένα λαχταριστό πρωινό που θυμίζει αβγά στραπατσάδα.
Για ένα πεντανόστιμο και υγιεινό πιάτο, κόψτε το τόφου σε κυβάκια, μαριναρίστε το για μερικά λεπτά σε ένα μείγμα από ταχίνι και γλυκιά τσίλι σος και ψήστε στο φούρνο στους 175 βαθμούς μέχρι να αποκτήσει ένα χρυσό χρώμα και στις δύο πλευρές.
Θα αποκτήσει μια υπέροχη κρούστα, ενώ η γλυκιά και πικάντική του γεύση προστάζει μια απλή και ήπια συνοδεία, όπως ρύζι ή ψητά λαχανικά.
Βιολογικά συστατικά: Τόφου (νερό, σόγια, ζυμωμένο ξύδι από τσάι κομπούχα 95% και 5% nigari - χλωριούχο μαγνήσιο), θειϊκο ασβέστιο.
Διατροφική ανάλυση ανά 100 γραμμάρια: Ενέργεια 165 kcal, Υδατάνθρακες 1,1% εκ των οποίων σάκχαρα 0,6%, Πρωτεΐνες 16,3%, Λιπαρά 10,4%, Φυτικές Ίνες 2%, Αλάτι 0,03%.
100% Βιολογικό προϊόν Γερμανίας.