Η Εταιρεία

mpaxarikaΣτην livingbio.gr θα βρείτε τις δικές μας επιλογές για τη ζωή: ποιοτικά, υψηλών προδιαγραφών τρόφιμα και προϊόντα που ενδυναμώνουν τον οργανισμό και επίσης σέβονται τις λειτουργίες της φύσης, τα οποία πρώτα δοκιμάζουμε ή χρησιμοποιούμε εμείς.

Τρόφιμα παραδοσιακά και βιολογικά, που αναφέρουν ξεκάθαρα και έντιμα τα υλικά τους, που ενισχύουν την υγεία και συμβάλλουν στην μακροζωία.

Επίσης, θα βρείτε φυτικά καλλυντικά, οικολογικά  προϊόντα σπιτιού, δώρα, προτάσεις ευεξίας και βιβλία, τα οποία είναι η τροφή της ψυχής!

Γιατί προτιμάμε κυρίως Ελληνικά τρόφιμα;

Εκτός από την οικονομική (που συνεπάγεται και ψυχολογική βοήθεια) στους ντόπιους παραγωγούς – συμπολίτες μας, η χώρα μας έχει μοναδικό μικροκλίμα, τα προϊόντα συνδυάζουν άριστη διατροφική αξία με πολύ καλές οργανοληπτικές ιδιότητες (άρωμα, γεύση, επίγευση).

Γι’ αυτό και η livingbio.gr προτιμάει, όπου είναι εφικτό,  να συνεργάζεται κυρίως με μικροπαραγωγούς και να αναδεικνύει προϊόντα που βελτιώνουν τη διάθεση και την υγεία, χωρίς να επιβαρύνουν τον οργανισμό.

Είναι υποχρέωση μας να ενημερωνόμαστε συνεχώς για κάθε νέο προϊόν και για κάθε αξιόπιστο παραγωγό. Γι’ αυτό αν στην πορεία ανακαλύψουμε ή ενημερωθούμε ότι ένα προϊόν δεν καλύπτει τις προδιαγραφές που ζητάμε, διακόπτουμε την κατανάλωση του.

Φιλοσοφία και Σκοπός της livingbio.gr

Η αλλαγή νοοτροπίας και η μετάβαση από την ασύδοτη, ασυνείδητη κατανάλωση στις υπεύθυνες, ενσυνείδητες αγορές είναι το ζητούμενο.

Θα πρέπει εμείς να γίνουμε η αλλαγή που θέλουμε να δούμε στον κόσμο. Γνωρίζουμε ότι αυτή η αλλαγή δεν είναι εύκολη.
Είναι μια αλλαγή που γίνεται λίγο-λίγο, με το παράδειγμα, με μια φαινομενικά ασήμαντη επιλογή όταν δίνεται η ευκαιρία, ακόμη και όταν αγοράζουμε ένα άλλο τρόφιμο από αυτά που συνηθίζαμε. Είναι εύκολο και σίγουρα καλύτερο από το τίποτα.

Τελικός σκοπός μας είναι να δώσουμε μια εναλλακτική και πιο υγιεινή μορφή διατροφής, αλλά και συνολικής αντίληψης για την ζωή μας ώστε να μεταδώσουμε αισιοδοξία και μια αρμονική “φιλοσοφία”  στο περιβάλλον μας. Αυτή η αρμονία στην ζωή νομίζουμε ότι είναι αυτό που το λέμε απλά ευτυχία.

Η oμάδα της livingbio.gr