Η ιστορία της μικρής, αλλά πολύ γρήγορα αναπτυσσόμενης εταιρείας, ξεκίνησε στην Ερμιόνη, σε μία καταπράσινη περιοχή, με πολλά ελαιόδεντρα και φυσική χλωρίδα, με στόχο την παραγωγή πιστοποιημένων βιολογικών προϊόντων ελιάς.

Η γκάμα περιλεμαβάνει έξτρα παρθένο ελαιόλαδο Προστατευόμενης Ονομασίας Προέλευσης (ΠΟΠ) Κρανίδι, ελιές και πατέ ελιάς. 

Η παραγωγή γίνεται σύμφωνα με τις ισχύουσες παγκόσμιες πιστοποιήσεις ISO-HACCP-BRC-IFS.