Το εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο "Ελαιώνες Ταγκαλάκη" παράγεται αποκλειστικά στην περιοχή της Πυλίας του νομού Μεσσηνίας, που βρίσκεται στο νότιο άκρο της Πελοποννήσου. Το Μεσσηνιακό ελαιόλαδο κατέχει μία από τις πρώτες θέσεις στην παγκόσμια αγορά λόγω της εξαιρετικής ποιότητας του. Η επιχείρηση είναι οικογενειακή και ασχολείται με την καλλιέργεια της ελιάς πάνω από έναν αιώνα, με ιδιαίτερη φροντίδα και μεράκι.

Η καλλιέργεια και η συγκομιδή της ελιάς γίνεται με τον παραδοσιακό τρόπο, δηλαδή με το χέρι. Η εξαγωγή του ελαιολάδου από τον ελαιόκαρπο γίνεται σε ελαιοτριβείο που τηρεί όλες τις σύγχρονες τεχνολογικές μεθόδους, σε περιβάλλον ψυχρής σύνθλιψης, ώστε να αποφεύγονται οι υψηλές θερμοκρασίες και το παραγόμενο προϊόν να διατηρεί αναλλοίωτη την ποιότητα του.

Η αποθήκευση και η φύλαξη του ελαιολάδου γίνεται σε ιδανικό περιβάλλον συντήρησης μέσα σε ανοξείδωτες δεξαμενές. Όλα τα στάδια συμφωνούν με τα πρότυπα ποιότητας ISO 22000 διασφαλίζοντας ότι αυτό το Μεσσηνιακό ελαιόλαδο είναι ιδιαίτερα ξεχωριστό σε γεύση, άρωμα και θρεπτικές ιδιότητες.