To 2013, από την τρέλα δυο φίλων και την αγάπη τους για το καλό ποιοτικό κρέας ξεκίνησε η ιδέα της δημιουργίας μιας φάρμας που θα παρήγαγε το ποιοτικά καλύτερο χοιρινό κρέας.

Στις αρχές του 2015 έγινε από την Ισπανία η εισαγωγή των χοίρων της φυλής iberico και ξεκίνησε η αναπαραγωγή τους σε Ελληνικό έδαφος, στο όρος Λαπίθα της Δυτικής Πελοποννήσου, σε 700 μέτρα υψόμετρο.

Με αυτόν τον τρόπο εξασφαλίζεται η 100% εξαιρετική ποιότητα του κρέατος. Η εταιρεία έχοντας στα χέρια της την αναπαραγωγή φροντίζει και για την άριστη διατροφή και διαβίωση των ζώων όπως και των παραγομένων από αυτά προϊόντων.

Ο χοίρος της φυλής Ibérico είναι πολύ διαφορετικός από το Ευρωπαϊκό λευκό χοίρο. Η εξαιρετική ποιότητα του κρέατος από το χοίρο Ibérico εκτός από την ξεχωριστή ράτσα προέρχεται και από το κλίμα, την ελευθερία τους να περιφέρονται σε εξωτερικούς χώρους, και τη διατροφή τους.