Η εταιρεία Limnos Organic Wines ιδρύθηκε το 2002 με σκοπό την παραγωγή και εμπορία ποιοτικών οίνων και αποσταγμάτων από σταφύλια βιολογικής γεωργίας.
Συγκροτείται από το Γιάννη Σαββόγλου Χημικό Μηχανικό - Οινολόγο με εικοσιπενταετή και πλέον εμπειρία στη ζώνη ΟΠΑΠ της Λήμνου (Μοσχάτο Αλεξανδρείας και Λημνιό) και τον Παντελή Τσιβόλα με σπουδές στη διοίκηση επιχειρήσεων και μεγάλη εμπειρία στην εμπορία του κρασιού.
Έχει σαν στόχο την αξιοποίηση του πλούσιου ποικιλλιακού δυναμικού της Λήμνου, εκμεταλλευόμενη 200 στρέμματα ιδιόκτητων αμπελώνων καθώς και συνεργαζόμενων παραγωγών.
Τα αμπέλια βρίσκονται στις περιοχές Αγίου Δημητρίου, Κάσπακα, Σαρδών, Δάφνης, Πλάκας, Ραδάνια και Κοντοπούλι. Οι καλλιεργούμενες ποικιλίες είναι κυρίως το Μοσχάτο Αλεξανδρείας, το Λημνιό, λίγες ποσότητες Cabernet Sauvignon και Φωκιανό.
Τα αμπέλια παρακολουθούνται και ελέγχονται σε μόνιμη βάση από επιστήμονα γεωπόνο και οινολόγο καθώς επίσης και από τον Οργανισμό Ελέγχου και Πιστοποίησης Βιολογικών Προϊόντων Δ.Η.Ω. ο οποίος πιστοποιεί τον βιολογικό τρόπο καλλιέργειας και χορηγεί τα αντίστοιχα πιστοποιητικά.
Φιλοδοξία της εταιρείας είναι να αναδείξει κυρίως τη χαρισματική ποικιλία Μοσχάτο Αλεξανδρείας, παράγοντας σε ένα υπερσύγχρονο οινοποιείο ξηρούς αρωματικούς οίνους, μεγάλη σειρά εκλεκτών γλυκών οίνων και άλλων ειδικών προϊόντων, σε περιορισμένο αριθμό φιαλών.