Η οικογένεια Γεώργα παράγει και οινοποιεί σταφύλι από τους πιστοποιημένους βιολογικούς αμπελώνες της (ΔΗΩ) στα Μεσόγεια Αττικής. Εξελίσσει την παράδοση της οικογένειας στην αμπελουργία που συντηρείται για 4η γενιιά, παράγοντας μόνο βιολογικά και αυθεντικά προϊόντα σταφυλιού.
Παράγει μόνο βιολογικά αυθεντικά προϊόντα σταφυλιού. Ειλικρινή προϊόντα υψηλής διατροφικής ποιότητας, προσιτά στο καθημερινό τραπέζι. Εφαρμόζει τις προδιαγραφές της οργανικής οινοποίησης, αποφεύγοντας επεμβάσεις και προσθήκες ουσιών. Επιπλέον, παράγει μη αλκοολούχα προϊόντα σταφυλιού υψηλής διατροφικής αξίας, όπως σταφυλόνερο, χυμούς σταφυλιού (λευκού και κόκκινου) σε χάρτινη, ασεπτική συσκευασία Tetrapack, πετιμέζι και νωπά συμπυκνώματα σταφυλιού.
Οι χυμοί της παρασκευάζονται μόνο από σταφύλι, χωρίς καμία προσθήκη, χωρίς ζάχαρη και χωρίς συντηρητικά.