Αλάτι Ιμαλαΐων Ψιλό "ΒιοΑγρός" 1kg 20083

bioagros_alatiimalaion_psilo
1,48 € ανά τεμάχιο Προμηθευτής: ΒΙΟΑΓΡΟΣΒΙΟΑΓΡΟΣ

Ορυκτό, μαγειρικό αλάτι από τα Ιμαλάια. Το απόλυτο αντικατάστατο του θαλασσινού αλατιού.

Το αλάτι αυτό είναι διαλεγμένο από επιλεγμένο αλατορυχείο που περιέχει πρώτης ποιότητας, 100% αγνό, ανεπεξέργαστο ορυκτό αλάτι Ιμαλαΐων, ηλικίας 250.000.000 ετών, με αρχέγονο DNA! Εξάγεται και πλένεται με τα χέρια. Δεν χρησιμοποιούνται μηχανήματα. Στεγνώνει στον ήλιο.

Το ορυκτό αλάτι Ιμαλαΐων έχει την υψηλότερη περιεκτικότητα παγκοσμίως σε ευεργετικά στοιχεία (περιέχει 84 μέταλλα).

Δεν επηρεάζει την λειτουργία του θυρεοειδή, ούτε την πίεση. Αλκαλοποιεί το Ph του οργανισμού με αποτέλεσμα την ομαλοποίηση της χώνεψης και την καταπολέμηση της κατακράτησης υγρών. Γι 'αυτό το λόγο είναι ωφέλιμο και σε όσους κάνουν δίαιτα.

Ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα και απομακρύνει τις τοξίνες απελευθερώνοντας αρνητικά ιόντα στο φαγητό (που είναι πολύ ευεργετικά για τον οργανισμό). Το κρυσταλλικό αλάτι Ιμαλαΐων είναι ένας συσσωρευτής ηλιακής ενέργειας και ιονισμένων μετάλλων έτοιμων να ελευθερωθούν με την προσθήκη νερού και να δράσουν ευεργετικά στον οργανισμό μας.

Είναι το πλέον κατάλληλο για ανθρώπους που ακολουθούν έναν πιο υγιεινό τρόπο διατροφής, αλλά και για αθλητές.

Με αυτό το προϊόν, αλατίζετε τα φαγητά σας δίνοντας τους μία μοναδική γεύση, όμως χωρίς να κάνετε εκπτώσεις στην υγεία σας! Αντίθετα την ευεργετείτε!

Σε αντίθεση με το θαλασσινό αλάτι, χρειάζεστε πολύ λιγότερη ποσότητα ορυκτού αλατιού , λόγω της δυνατής και καθαρής του γεύσης. Έτσι και τα φαγητά σας θα έχουν περισσότερη γεύση, αλλά και εσείς καλή υγεία!

Οι ψιλοί κόκκοι είναι κατάλληλοι για να τους βάζετε ωμούς στα φαγητά σας.

100% φυσικό προϊόν.

Χωρίς αντισυσσωματικά, πρόσθετα ή άλλες τεχνητές ουσίες.

Το φυσικό αυτό αλάτι ωρίμασε κάτω από υψηλή πίεση, χωρίς να είναι εκτεθειμένο στην περιβαλλοντική μόλυνση και μπορεί να θεωρηθεί ως ολιστικό, θρεπτικό, αμετάβλητο φυσικό αλάτι.

Νόστιμα φαγητά - λιγότερο αλάτι - περισσότερη υγεία!