Βιολογικές Φρυγανιές 100% Δίκοκκο (Ζέας) Χ.Ζάχαρη "Spelta Organics" 350γρ 10742

spelta_organics_fryganies_zeas
5,20 € ανά τεμάχιο Προμηθευτής: SPELTA ORGANICSSPELTA ORGANICS

Ένα εκπληκτικά νόστιμο και τραγανό snack για όλες τις ώρες της ημέρας, από βιολογικά συστατικά, με κυριότερο το αλεύρι από Δίκοκκο σίτο.

Δεν περιέχει ζάχαρη ή άλλα γλυκαντικά.

Η Φρυγανιά 100% Δίκοκκο της Spelta Organics προσφέρει πλούσια οφέλη για στον ανθρώπινο οργανισμό σας, καθώς το αλεύρι από Δίκοκκο Σίτο έχει υψηλή περιεκτικότητα σε εδώδιμες ίνες, αμινοξέα, λυσίνη και βιταμίνες A, B, C
και Ε.

Το φιλτραρισμένο νερό δεν περιέχει χλώριο και βαρέα μέταλλα.

Βιολογικά συστατικά: φιλτραρισμένο νερό, αλεύρι από δίκοκκο σίτο, αλεύρι από δίκοκκο σίτο ολικής άλεσης, προζύμι από αλεύρι από δίκοκκο σίτο ολικής άλεσης, νωπή μαγιά, θαλασσινό φυσικό ακατέργαστο αλάτι.

Διατροφική ανάλυση ανά 100 γραμμάρια: Ενέργεια 443 kcal, Υδατάνθρακες 54%, Πρωτεΐνες 7,7%, Λιπαρά 23,1%, Φυτικές Ίνες 4,6%, Αλάτι 0,7%.

Για τη παραγωγή του επιλέγονται προσεχτικά συστατικά, που δεν περιέχουν πρόσθετα λιπασμάτων, ορμονών, χημικών, φυτοφαρμάκων, χημικά συντηρητικά και χρωστικές ουσίες και δεν είναι μεταλλαγμένα και επεξεργασμένα, τα οποία αποδεδειγμένα επιβαρύνουν την υγεία του ανθρώπινου οργανισμού.

100% Ελληνικό Βιολογικό προϊόν.

Παράγεται και διακινείται σύμφωνα με τον κανονισμό αριθ. (ΕΚ) 1169/2011 του ΕΦΕΤ.

Ελέγχεται και πιστοποιείται βάσει των κανονισμών 834/2007 & 889/2008 της ΕΕ, από το ινστιτούτο ελέγχου και πιστοποίησης βιολογικών τροφίμων Bio-Hellas και φέρει ειδική σήμανση, που αφορά το βιολογικό τρόπο παραγωγής του, σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Νομοθεσία.