Φυσικός Ζεόλιθος "ΒιοΥγεία" 75γρ 20216

Φυσικός Ζεόλιθος "ΒιοΥγεία" 75γρ
4,69 € ανά τεμάχιο Προμηθευτής: ΒΙΟΥΓΕΙΑΒΙΟΥΓΕΙΑ

Ο ζεόλιθος είναι ένα από τα πλέον πολύτιμα προϊόντα της φύσης με πολλές ιδιότητες - εφαρμογές που πολλοί τον χαρακτηρίζουν μαγικό!

Το όνομα του προέρχεται από τις αρχαιοελληνικές λέξεις "ζέω" (βράζω) και "λίθος" (πέτρα). Είναι γνωστό και στην παραδοσιακή Ασιατική ιατρική επειδή βοηθάει την συνολική υγεία και την ευεξία.

Πρόκειται για ένα φυσικό πορώδες ορυκτό υλικό με τεράστια ιοντο-ανταλλακτική ικανότητα χάρη στην οποία μπορεί να καθαρίζει τον οργανισμό δεσμεύοντας μέταλλα και οργανικές ενώσεις.

Ο ζεόλιθος, έπειτα από κατάλληλη επεξεργασία, χρησιμοποιείται σαν φυσικό συμπλήρωμα της ανθρώπινης διατροφής.

Είναι πλούσιος σε πυρίτιο, αργίλιο, κάλιο και ασβέστιο. 
Είναι ισχυρό αντιοξειδωτικό, εγκλωβίζοντας τις ελεύθερες ρίζες και δίνει βοήθεια σε "προβληματικά" κύτταρα.

Είναι εξαιρετικά πολύτιμος για τον άνθρωπο επειδή έχει μοναδικές ιδιότητες δέσμευσης μετάλλων (μόλυβδου, υδράργυρου, καδμίου, αρσενικού, αλουμινίου, κασσίτερου και του επιπλέον σιδήρου, όπως και των ραδιενεργών μετάλλων!) αλλά και οργανικών ενώσεων, τις οποίες αποσύρει με ασφάλεια από το σώμα επειδή είναι από τα λίγα αρνητικά φορτισμένα προϊόντα στη φύση!

Είναι απαραίτητος σε ανθρώπους που δουλεύουν σε βεβαρημένους με χημικά χώρους, όπως είναι τα διυλιστήρια, τα εργοστάσια απορρυπαντικών, χρωμάτων κτλ. 

Ο ζεόλιθος έχει την δυνατότητα να ρυθμίζει τον μεταβολισμό μας, βελτιώνοντας τον ρυθμό καύσης. Γι' αυτό συνιστάται και σε αθλητές με βεβαρημένο διατροφικό πρόγραμμα.

Και παράλληλα, προσφέρει ευεξία και ευδιαθεσία στον οργανισμό - άμεσα!

Ο ζεόλιθος είναι ένας φυσικός αποτοξινωτής του οργανισμού μας!

Δοσολογία και τρόπος χρήσης: 
Λαμβάνετε καθημερινά την ποσότητα που αντιστοιχεί στην μύτη ενός κουταλιού του γλυκού, διαλυμένη σε νερό, τις πρωινές ώρες και με άδειο στομάχι.
Να καταναλώνετε άφθονο νερό κατά την διάρκεια της ημέρας.
Η χρήση του να μην υπερβαίνει τις 5 μέρες την εβδομάδα.

Σημειώσεις:
Ο Ζεόλιθος είναι εξαιρετικά ασφαλές συμπλήρωμα και μη τοξικό σε οποιοδήποτε επίπεδο: τα ίχνη του εξαλείφονται εντελώς από το σώμα μέσα σε 6 με 8 ώρες χωρίς να αφήνει κανένα κατάλοιπο. Δεν έχει καμία γεύση ή οσμή και μπορεί να λαμβάνεται με άδειο στομάχι.
Όσον αφορά τις παρενέργειες, κυρίως λόγω αποβολής των τοξινών, ένα ελάχιστο ποσοστό χρηστών περίπου 1% έχει αναφέρει λίγο πόνο των μυών, κεφαλαλγία, εξάνθημα ή αίσθηση κακουχίας στα πρώτα στάδια της αποτοξίνωσης.
Τα συμπτώματα αυτά οφείλονται στην έντονη αποτοξίνωση που προκαλεί και αντιμετωπίζονται με διακοπή της χρήσης για μερικές ημέρες ή με μείωση της ποσότητας. Πάντως καλό είναι να ξεκινά κάποιος με χαμηλή δοσολογία ώστε να φτάσει το ένα γραμμάριο την ημέρα.
Άλλη παρενέργεια είναι η αφυδάτωση που δημιουργείται με την αποβολή των τοξινών, αλλά αυτό δεν θα συμβεί εάν πίνετε τουλάχιστον 10-12 ποτήρια νερό την ημέρα.