Τα σπαγγέτι σίκαλης είναι πολύ καλή πηγή διαιτητικών ινών, πρωτεϊνών και βιταμινών της ομάδας Β.
Η κατανάλωση ζυμαρικών σίκαλης σχετίζεται με τον χαμηλότερο κίνδυνο εμφάνισης καρδιαγγειακής νόσου και παράγει θετικό προφίλ γλυκόζης του αίματος μετά από ένα γεύμα με προϊόντα σίκαλης.
Έτσι, τα ζυμαρικά σίκαλης μπορούν να προκαλέσουν μείωση της ανταπόκρισης στην ινσουλίνη σε σύγκριση με τα λευκά ζυμαρικά.
Βράζουν σε 7 λεπτά.
Δεν περιέχουν αλάτι.
Βιολογικά συστατικά: Αλεύρι σίκαλης ολικής άλεσης, νερό.