Βιολογικά Μούρα Αρώνια (Aronia Berries) "Ολα Βιο" 100γρ 10300

olabio_aronia_100gr
2,55 € ανά τεμάχιο Προμηθευτής: ΟΛΑ ΒΙΟΟΛΑ ΒΙΟ

Η αρώνια είναι φυτό της Αμερικής (Aronia Melanocarpa) και είναι αναγνωρισμένη ως φαρμακευτικό φυτικό είδος μούρων με πλούσιες αντιοξειδωτικές αλλά και αποτοξινωτικές ιδιότητες.

Η χημική της σύσταση προκαλεί ιδιαίτερο ενδιαφέρον εξαιτίας της μεγάλης της ποικιλίας και της υψηλής συγκέντρωσης των θρεπτικών συστατικών που περιέχει.

Συγκεκριμένα, η αρώνια έχει πολύ υψηλή συγκέντρωση σε πολυφαινόλες (φλαβονοειδή, τανίνες ανθοκυανίνη), βιταμίνη Ρ, προβιταμίνη Α (β καροτένιο), αλλά και στις βιταμίνες Β2, Β6, C, E και Κ.

Επιπλέον, περιέχει διάφορα ιχνοστοιχεία (ράδιο, μολυβδαίνιο, βόριο και ιώδιο), καθώς και πηκτίνη σε υψηλότατες συγκεντρώσεις (απορροφάει την ραδιενέργεια, γι' αυτό και χορηγείται σε εργάτες πυρηνικών εργοστασίων και σε αστροναύτες).

Οι ευεργετικές ιδιότητες των καρπών της αρώνιας, έχει αποδειχθεί πως καλύπτουν ευρύτατο φάσμα λειτουργιών και οργανικών συστημάτων.

Έτσι, οι αντιοξειδωτικές πολυφαινόλες που περιέχει σε μεγάλο βαθμό αποτελούν σημαντικό σύμμαχο του ουροποιητικού συστήματος, της καρδιάς (επειδή αντιμετωπίζουν τις θρομβώσεις του αίματος) και δρουν προληπτικά εναντίον διαφόρων ειδών καρκίνου.

Η αρώνια χρησιμοποιείται διεθνώς επειδή ενισχύει σημαντικά το κυκλοφορικό σύστημα και τα αγγεία, προλαμβάνει και καταπολεμά την υπέρταση, προστατεύει το συκώτι και ρυθμίζει τον διαβήτη.

Επιπλέον, είναι το μοναδικό από τα φρούτα του δάσους που έχει την ιδιότητα να απομακρύνει τα βαριά μέταλλα από τον οργανισμό - είναι ιδανικό αποτοξινωτικό μούρο!.
Η καθημερινή κατανάλωση έχει θετική επιρροή στο στομάχι και προστατεύει το στομάχι από τις ασθένειες του.

Τρόπος χρήσης:
Τρώγονται όπως είναι ωμά ή μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε μέσα σε μούσλι, στο γιαούρτι ή σε γλυκά. 
Η ημερήσια δοσολογία των 10 γραμμαριών καλύπτει πλήρως όλες τις προαναφερθείσες περιπτώσεις.

Διαθρεπτική ανάλυση ανά 100 γραμμάρια: Ενέργεια 264 kcal, Υδατάνθρακες 54,9%, Πρωτεΐνες 2,3%, Λιπαρά 2,4%, Φυτικές Ίνες 16,9%, Αλάτι 0,07%.

100% βιολογικό προϊόν.