Βιολογικό Αγαρ-Αγαρ (agar agar) χωρίς γλουτένη.
Πηκτικό φυτικής προέλευσης για σάλτσες, σούπες, μαρμελάδες, γλάσο για γλυκά.
Αντικαθιστά την ζελατίνη ζωικής προέλευσης.
Με φυσική γεύση.
Τρόπος χρήσης:
Διαλύστε το σε κρύο νερό, προσθέστε το στο φαγητό κατά το μαγείρεμα και αφήστε το να βράσει για 2-3 λεπτά, ανακατεύοντας.
Η δράση του αγαρ-αγαρ ξεκινάει όταν η θερμοκρασία του φαγητού μειωθεί κάτω από τους 40ο Κελσίου.
Θερμαίνοντας ξανά το φαγητό, γίνεται και πάλι ρευστό.
1 κουταλάκι του γλυκού αγαρ-αγαρ αρκεί για 700ml νερό.
Διατροφική ανάλυση ανά 100 γραμμάρια: Ενέργεια 191 kcal, Υδατάνθρακες 10%, Πρωτεΐνες 2%, Λιπαρά 0,3%, Φυτικές Ίνες 70%, Νάτριο 3,1%.