Το αλεύρι Ταπιόκας ειναι αμυλούχος άοσμη ουσία που εξάγεται από τη ρίζα του φυτού μανιόκα, την κασσάβα.
Περιέχει πολλούς υδατάνθρακες που πέπτονται εύκολα και μηδέν λιπαρά!
Χωρίς καμία γεύση, δεν προκαλεί αλλεργία.
Πρόκειται για ένα σημαντικό συστατικό της διατροφής χωρίς γλουτένη.
Χρησιμοποιείται κυρίως ως πυκνωτικό μέσο στα τρόφιμα για να φτιάξετε σάλτσες, σούπες και φρούτα.
Τρόπος χρήσης:
Ανακατέψτε το άμυλο ταπιόκας με το κρύο ή ζεστό υλικό της συνταγής σας σε ίση ποσότητα, μέχρι να σχηματιστεί μία πάστα.
Διατροφική ανάλυση ανά 100 γραμμάρια: Ενέργεια 381 kcal, Υδατάνθρακες 85%, Πρωτεΐνες 0,3%, Λιπαρά 0%.
Βιολογικό προϊόν Ταϋλάνδης.