Ελληνικό Βιολογικό Τρίμμα Σπόροι Γαϊδουράγκαθου Αποτοξίνωσης "Marianum Seed" 57γρ 10218

marianumseed_trimma4
marianumseed_trimma4marianumseed_sporoi_trimmamarianumseed_sporoi_trimma1marianumseed_sporoi_trimma3marianumseed_plant5_585298870marianumseed_plant2_329583736marianumseed_sporoi_trimma2
7,35 € ανά τεμάχιο Προμηθευτής: MARIANUM SEEDMARIANUM SEED

Το γαϊδουράγκαθο (marianum seed) είναι πάρα πολύ γνωστό γιατί προσφέρει αποτοξίνωση και ανανέωση στα κύτταρα του συκωτιού και αντιμετωπίζει αποτελεσματικά τη χρόνια κίρρωση του ήπατος καθώς και όλα τα προβλήματα της ουροδόχου κύστης!

Είναι ιδανικό στη διάρκεια αποτοξίνωσης και ειδικά σε περιπτώσεις υπερκατανάλωσης αλκοόλ, καθώς έχει και αντιοξειδωτικές ιδιότητες.

Είναι πολύ καλό αντίδοτο σε δηλητηριάσεις από μύκητες καθώς και από άλλες τοξίνες του περιβάλλοντος.

  • Αν δεν μπορείτε να πιείτε το λάδι του ή το φύλλο του ως τσάι, υπάρχει αυτή η μοναδική και εξαιρετικά πρωτότυπη λύση, μόνο από την marianum seed: το τρίμμα από σπόρους!

Αυτοί οι σπασμένοι ωμοί σπόροι διατηρούν αναλλοίωτες τις ισχυρές προστατευτικές ιδιότητες του γαιδουράγκαθου, προσφέροντας αντιοξειδωτική και αντιφλεγμονώδη προστασία.

Τρόπος χρήσης:
Καταναλώστε καθημερινά, ρίχνοντας μία μικρή ποσότητα που αντιστοιχεί σε 1 κουταλάκι του γλυκού (5 γραμμάρια) απευθείας πάνω στις σαλάτες σας, στο γεύμα ή ακόμα και στο γιαούρτι σας.

Η μοναδική, μεταλλική συσκευασία πολυτελείας, που μοιάζει με μια κοινή αλατιέρα, διευκολύνει την καθημερινή χρήση αφού τοποθετείται πάνω στο τραπέζι του φαγητού ώστε να είναι πάντα διαθέσιμη προς χρήση!
Περιέχει 2 διαφορετικά καπάκια για να προσαρμόσετε την ροή των σπόρων (μεγάλη ή μικρή) καθώς και πλαϊνό παράθυρο ώστε να γνωρίζετε πόση ποσότητα έχει παραμείνει ακόμη.

Υπάρχουν διαθέσιμα όλα τα πιστοποιητικά (μικροβιολογική ανάλυση, χημική ανάλυση και στο χωράφι αλλά και στο κάθε προϊόν, πιστοποιητικό καθαρότητας, πιστοποιητικό απολύμανσης) προς κάθε ενδιαφερόμενο.

Η εξαιρετική καλλιέργεια και η ανωτερότητα των προϊόντων της εταιρείας Marianum Seed έφερε και την βράβευση τους με το Special Awards 2021, τον μεγαλύτερο διαγωνισμό με αμιγώς Ελληνικά προϊόντα, από Έλληνες κριτές που γίνεται στον τόπο του προϊόντος για την καινοτομία, τα αρώματα, την ποιότητα, αλλά και την συσκευασία.

100% Βιολογικό προϊόν Θεσσαλίας.