Βιολογικό Κεφίρ νερού με Προβιοτικά Χ.ζάχαρη "Water Kefir Probio" 330ml 10058

1_kefir2
1_kefir21_kefir11_kefir31_kefir_metal1_kefir_metal21_kefir_metal3
3,20 € ανά τεμάχιο Προμηθευτής: BIO GEL ORIGINALBIO GEL ORIGINAL

ΜΟΝΑΔΙΚΟ ρόφημα στην αγορά, 100% υγιεινό και δροσιστικό!
Βιολογικό κεφίρ νερού, γεμάτο οφέλη και προβιοτικά για τον οργανισμό!

Είναι φυσικά αφρώδες και πίνεται σαν "αναψυκτικό" αλλά ξεδιψάει πραγματικά αφού δεν περιέχει ζάχαρη ούτε αλκοόλ - μπορείτε να το απολαύσετε οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας.
Ιδιαίτερο, χειροποίητο προϊόν που δεν έχει φιλτραριστεί και δεν έχει παστερίωση!

Τα συστατικά του είναι όλα βιολογικά: νερό, λεµόνι, πολύτιµοι κόκκοι κεφίρ για τη ζύµωση, ζάχαρη από τεύτλα (που αποβάλλεται πλήρως µε τη ζύµωση), σύκα και χουρµάδες ώστε να "τραφεί" το κεφίρ και τέλος, αρωµατικά συστατικά.

Αυτή η συνταγή πήρε 3 χρόνια δοκιµών γιατί συνήθως ένα κεφίρ νερού πρέπει να φυλάσσεται στο ψυγείο για να διατηρήσει τη φρέσκια γεύση του.
Το Kefir Eau Vertueuse μπαίνει σε παραδοσιακά, βέλγικα πήλινα δοχεία και κάνει ζύµωση όπως το κρασί και η µπύρα αλλά δεν παράγει αλκοόλ, μόνο το φυσικό άφρισμα. Έτσι δημιουργείται ένα πραγματικό και υγιεινό Κεφίρ!

Καινοτόμο ρόφημα για να αντικαταστήσει ανθρακούχα νερά ή ποτά.
Βραβευμένο με 3 βραβεία στην κατηγορία υγιεινό, βοτανικό ρόφημα ευεξίας και ποιότητας ζωής!
0% λιπαρά - 0% υδατάνθρακες - 0% αλάτι.
Δεν περιέχει ζάχαρη ή άλλα γλυκαντικά.
Χωρίς τεχνητά χρώματα και αρώματα.
Χωρίς συντηρητικά.
1,5 χρόνος ζωής εκτός ψυγείου.
Vegan. Χωρίς λακτόζη. Νηστίσιμο.
Χωρίς γλουτένη.
Απαστερίωτο. Αφιλτράριστο.
Κατάλληλο για όλες τις ηλικίες: από μικρά παιδιά μέχρι ηλικιωμένους!

 

-- Αν επιθυμείτε να το αγοράσετε από το ηλεκτρονικό κατάστημα μας, κατά την ολοκλήρωση της αγοράς, στο πεδίο "Παρατηρήσεις", επιλέξτε την γεύση που επιθυμείτε (1. Αγγουράκι, 2 Γκρέιπφρουτ, 3 Τζίντζερ) και εφόσον υπάρχει διαθεσιμότητα θα σας αποσταλεί.

1. Κεφίρ Νερού Αγγουράκι: γεύση φρέσκιας γκουρμέ σαλάτας. Ιδανικό συνοδευτικό σε καλοκαιρινό γεύμα.
Βιολογικά συστατικά:
φιλτραρισμένο δυναμοποιημένο νερό, λεμόνι, αγγουράκι 2%, σπόροι κεφίρ, ζάχαρη από τεύτλα (αποβάλλεται πλήρως με την ζύμωση), σύκα, χουρμάδες.

Διατροφικά στοιχεία ανά 100ml: Ενέργεια 4 kcal, Υδατάνθρακες 0% εκ των οποίων σάκχαρα 0%, Πρωτεΐνες 0%, Λιπαρά 0%, Αλάτι 0,01%.

2. Κεφίρ Νερού Grapefruit και Κάρδαμο: η φυσική πικράδα του γκρέιπφρουτ μαζί με τη δροσισιτική γεύση κάρδαμου. Ιδανικό για τις ζεστές καλοκαιρινές μέρες.
Βιολογικά συστατικά:
φιλτραρισμένο δυναμοποιημένο νερό, γκρέιπφρουτ 2%, σπόροι κεφίρ, ζάχαρη από τεύτλα (αποβάλλεται πλήρως με την ζύμωση), σύκα, χουρμάδες, κάρδαμο.

Διατροφικά στοιχεία ανά 100ml: Ενέργεια 4 kcal, Υδατάνθρακες 0% εκ των οποίων σάκχαρα 0%, Πρωτεΐνες 0%, Λιπαρά 0,4%, Αλάτι 0,01%.

3. Κεφίρ Νερού Ginger και Κουρκουμάς: για τους λάτρεις των ροφημάτων τζίντζερ που τους αρέσει η πιπεράτη γεύση και η gingerbeer (τζιτζιμπύρα).
Βιολογικά συστατικά:
φιλτραρισμένο δυναμοποιημένο νερό, τζίντζερ 2%, σπόροι κεφίρ, ζάχαρη από τεύτλα (αποβάλλεται πλήρως με την ζύμωση), σύκα, κουρκουμάς 0,4%, χουρμάδες, κανέλα.

Διατροφικά στοιχεία ανά 100ml: Ενέργεια 4 kcal, Υδατάνθρακες 0% εκ των οποίων σάκχαρα 0%, Πρωτεΐνες 0%, Λιπαρά 0,4%, Αλάτι 0,01%.

 

---- Η διαδικασία παρασκευής σύμφωνα με τον παραγωγό ----
1. Γίνεται “δυναμοποίηση” του νερού που χρησιμοποιείται για τη βάση του κεφίρ μας.
2. Ξεφλουδίζουμε τα λεμόνια και παίρνουμε τη φλούδα, αφαιρούμε το λευκό μέρος και το κομποστοποιούμε, κρατάμε τη σάρκα, την κόβουμε και τη ρίχνουμε στο νερό μας.
3. Προσθέτουμε τα ξερά σύκα και τους χουρμάδες, τη ζάχαρη για τη ζύμωση και τους πολύτιμους «κόκκους κεφίρ». Αυτοί πρόκειται να ζυμώσουν αυτό το φρουτώδες νερό.
Είναι μια συμβιωτική καλλιέργεια γαλακτικών βακτηρίων και ζυμομυκήτων. Το πλεονέκτημα του κεφίρ είναι ότι καταναλώνει πολλή ζάχαρη για να δώσει λίγη περιεκτικότητα σε αλκοόλ. Αυτός είναι ο λόγος που δημιουργείται ένα ποτό που έχει υποστεί ζύμωση με λίγο αλκοόλ (0,5%) – όπως συμβαίνει και σε μια ώριμη μπανάνα!
4. Αυτό το μείγμα ζυμώνεται για 2 ημέρες. Στη συνέχεια, το μεταφέρουμε σε άλλο δοχείο, μαζεύουμε τους κόκκους κεφίρ και προσθέτουμε όλα τα αρωματικά συστατικά – όλα φυσικά συστατικά: αποξηραμένο σαμπούκο, αποξηραμένα φύλλα ιβίσκου και μαύρης σταφίδας, φρέσκο ​αγγούρι, φρέσκο ​γκρέιπφρουτ και αποξηραμένο κάρδαμο, φρέσκο ​τζίντζερ και φρέσκο ​κουρκουμά.
5. Η ζύμωση του μείγματος συνεχίζει για άλλες 24 ώρες.
6. Στη συνέχεια εμφιαλώνουμε το κεφίρ αφήνοντας λίγη ζάχαρη μέσα στο μπουκάλι για να κάνει κι άλλη ζύμωση στο μπουκάλι. Μένει για 3 μέρες σε πήλινα δοχεία, σε θερμοκρασία δωματίου και μετά όλη η ζάχαρη “τρώγεται” από το κεφίρ και μετατρέπεται σε φυσαλίδες!
7. Έτσι αποκτάτε ένα φυσικά αφρώδες και ζωντανό ρόφημα χωρίς υπολείμματα ζάχαρης, χωρίς παστερίωση και χωρίς φιλτράρισμα: μόλις έχει υποστεί ζύμωση!
Αυτή η συνταγή μας πήρε 3 χρόνια δοκιμών γιατί συνήθως ένα κεφίρ νερού πρέπει να φυλάσσεται στο ψυγείο για να διατηρήσει τη φρέσκια γεύση του. Εμείς αποφασίσαμε ότι θέλαμε να κάνει ζύμωση σαν το κρασί ή την μπύρα. Έτσι δημιουργείται ένα πραγματικό και υγιεινό Κεφίρ!
Mary & Adrien Lagneaux