Η μαγειρική σόδα είναι η καθολική βοηθός για την κουζίνα, αλλά και για το νοικοκυριό.
Χρησιμοποιείται στο ψήσιμο επειδή ενισχύει το μαγείρεμα και βελτιώνει τη γεύση σε βρασμένα λαχανικά αλλά ακόμη και σε γλυκά!
Δεν περιέχει γλουτένη.
Δεν περιέχει αλουμίνιο!
Η μαγειρική σόδα μειώνει τα οξέα στα τρόφιμα και βοηθάει να χωνευτούν καλύτερα στο στομάχι.
Η συγκεκριμένη σόδα της BioVegan είναι η μοναδική 100% καθαρή σόδα, χωρίς γλουτένη, χωρίς λακτόζη, χωρίς αλουμίνιο και χωρίς πρόσθετα!
Επομένως, αρκεί μία πολύ μικρή ποσότητα της ώστε να έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα.
Γι'αυτό εξάλλου χρησιμοποιείται και ως συμπλήρωμα διατροφής και πέψης: αλκαλοποιεί τα οξέα του στομάχου με αποτέλεσμα τη δημιουργία κατάλληλου περιβάλλοντος, ικανό να διευκολύνει την χώνεψη και την αποφυγή φουσκωμάτων, αερίων και πρηξιμάτων.
Τρόπος Χρήσης (για την αλκαλοποίηση του στομάχου):
Χρησιμοποιείστε 1/2 κουταλάκι του γλυκού σόδα (περίπου 1 γραμμάριο) σε λίγο νερό και πιείτε το νωρίς το πρωί, με άδειο στομάχι.
Αν ο οργανισμός είναι έντονα όξινος, μπορείτε να ακολουθείτε αυτή την δοσολογία καθημερινά (μόνο μία φορά την ημέρα) για 7-10 συνεχείς μέρες.
Συστατικά: 100% όξινο ανθρακικό νάτριο (σόδα).
Χωρίς αλουμίνιο.
Σημείωση: ο χημικός τύπος της σόδας είναι NaHCO3. Στην Αγγλική γλώσσα αποδίδεται ως "sodium bicarbonate" ή "sodium hydrogen carbonate". Στην Ελληνική γλώσσα ονομάζεται "φαρμακευτική σόδα".