Οδοντόκρεμα με Μαστίχα Χίου και Βιολογικό Χαμομήλι "Ανεμος" 100γρ 30055

Οδοντόκρεμα με Μαστίχα Χίου και Βιολογικό Χαμομήλι "Ανεμος" 100γρ
4,95 € ανά τεμάχιο Προμηθευτής: ΑΝΕΜΟΣΑΝΕΜΟΣ

Εξαιρετική οδοντόκρεμα που καλύπτει πολύ αποτελεσματικά την υγιεινή του στόματος!

Ενισχυμένη δράση κατά της πέτρας, της ουλίτιδας και της τερηδόνας.

Γνωρίζουμε ότι η μαστίχα είναι γνωστή από την αρχαιότητα για τις θεραπευτικές της ιδιότητες επειδή διαθέτει αντιμικροβιακές και αντιβακτηριδιακές δράσεις.

Και ο συνδυασμός της με τα ενεργά συστατικά της οδοντόκρεμας, μας δίνει γερά δόντια, χωρίς τερηδόνα.

Είναι κλινικά αποδεδειγμένο ότι το μαστιχέλαιο αυξάνει την άμυνα των ιστών, δυναμώνει τα ούλα και αποτρέπει την ουλίτιδα. Επίσης, εμποδίζει δυναμικά την δημιουργία οδοντικής πλάκας, ενώ μειώνει δραστικά την ήδη υπάρχουσα!

Η μαστίχα είναι η πλέον κατάλληλη ουσία για την παρασκευή οδοντόκρεμας, επειδή προσφέρει καθαρή αναπνοή και εκλύει την περιττή υγρασία του στόματος.

Έχει αποδειχθεί πως η προσθήκη φυσικής μαστίχας Χίου σε οδοντόκρεμες, διαλύματα πλύσης και αποσμητικά στόματος οδηγεί στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος των ιστών μεταξύ των δοντιών και των ούλων, δρώντας έτσι ενάντια στο σχηματισμό πλάκας και άλλων περιοδοντικών παθήσεων.

Ο μηχανισμός δράσης περιλαμβάνει την αντίδραση των συστατικών της μαστίχας με τους πολυμορφικούς πυρήνες των κυττάρων στην περιοχή της στοματικής κοιλότητας, προκαλώντας τη συσσώρευση λευκών αιμοσφαιρίων.

Επιπλέον, αυτή η οδοντόκρεμα περιέχει και βιολογικό χαμομήλι, το οποίο είναι αντιαλλεργικό βότανο με γνωστές αντισηπτικές, επουλωτικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες.

Χωρίς φθόριο.
Χωρίς parabens.
Χωρίς SLS.
Χωρίς τεχνητές γλυκαντικές ουσίες.

Κατάλληλη για ομοιοπαθητική.