Η Χιώτικη εταιρεία " Άνεμος " δραστηριοποιείται στην κατασκευή, μεταποίηση, συσκευασία και πώληση προϊόντων με μαστίχα. Έχει πολύχρονη παρουσία και πείρα στην καλλιέργεια της μαστίχας, γνωρίζοντας καλά την εξειδίκευση που απαιτείται στην παραγωγή ωφέλιμων προϊόντων.

Η εταιρεία μέσα από πειραματισμούς στην ενσωμάτωση της μαστίχας σε συνταγές, παράγει διάφορα τρόφιμα που περιέχουν αυτή την πανάρχαια θεραπευτική ουσία ως κύριο συστατικό: γλυκά, ηδύποτα, γλυκίσματα, ζυμαρικά, αναψυκτικά κ.α. Ο αρμονικός συνδυασμός των καλύτερων και αγνότερων συστατικών με τις ευεργετικές ιδιότητες της μαστίχας, δημιουργούν τρόφιμα που ενισχύουν την υγεία και βοηθάνε στην τόνωση του οργανισμού.

Η εταιρεία επίσης παράγει και καλλυντικά (κρέμες σώματος και προσώπου, σαπούνια, σαμπουάν, αφρόλουτρα, οδοντόκρεμες κ.α.) χρησιμοποιώντας αποκλειστικά φυτικές πρώτες ύλες και φυσική μαστίχα / μαστιχέλαιο. 

Αποτέλεσμα όλων αυτών είναι να διακινεί τρόφιμα και είδη ατομικής φροντίδας που περιέχουν μόνο αγνά, κατάλληλα, αποτελεσματικά και ενεργά συστατικά, παρασκευασμένα με σύγχρονες τεχνικές.

Η εταρεία " Άνεμος " συνεχίζει να διαφοροποείται και να προσφέρει νέα, πρωτοποριακά και ποιοτικά προϊόντα. 

Αποτελέσματα 1 - 20 από 22