Ροδόνερο Ροδόσταμο "Απαλαρίνα" 350ml 30086

1_rodostamo1
1_rodostamo11_rodostamo2Ροδόνερο "Απαλαρίνα" 350ml
3,82 € ανά τεμάχιο Προμηθευτής: ΑΝΕΜΟΣΑΝΕΜΟΣ

Το ροδόνερο (Rosa Damask) είναι το καθαρό, αποσταγμένο νερό το οποίο παράγεται κατά την απόσταξη του αιθέριου ελαίου του τριαντάφυλλου (Bulgarian Rose). Το Bulgarian Rose είναι μία από τις δύο πιο γνωστές ποικιλίες στον κόσμο για την ποιότητα του αρώματος του!

Το ροδόνερο είναι το πιο γνωστό από όλα τα ανθόνερα (νερά που προέρχονται από τα άνθη λουλουδιών). Είναι ιδανικό όταν η επιδερμίδα του προσώπου έχει ερεθισμούς ή παρουσιάζει ένα ενοχλητικό και επίμονο "κοκκίνισμα".

Η δράση του είναι κατά κύριο λόγο καταπραϋντική. Για το λόγο αυτό είναι ιδιαίτερα ωφέλιμο σε περιπτώσεις ακμής και εγκαυμάτων.

Το ροδόνερο μπορεί να επαναφέρει το φυσικό pH στην επιδερμίδα, αλλά και να προάγει την αναπαραγωγή νέων κυττάρων στο δέρμα!
Και επίσης αυξάνει την φυσική ελαστικότητα του δέρματος.

Εκτός όμως από την αναζωογονητική και καταπραϋντική δράση του, το ανθόνερο ρόδου είναι γνωστό και για το υπέροχο άρωμα του. Χρησιμοποιείστε το στο μπάνιο σας και ωφεληθείτε τόσο από τους ατμούς του, οι οποίοι προσφέρουν χαλάρωση και απαλλαγή από το άγχος, όσο και από το μοναδικό άρωμα που θα αφήσει στο σώμα σας.

Το ροδόνερο Χίου είναι 100% καθαρό. 
Δεν περιέχει καμία χημική ουσία, ούτε συντηρητικά ή πρόσθετα.

Σε γυάλινο μπουκάλι ώστε να διατηρήσει στο μέγιστο την φρεσκάδα και το άρωμα του!