Η νέα σειρά λαζάνια με κουρκουμά που παράγεται στην Ελλάδα έρχεται για να δώσει άλλη διάσταση στα ζυμαρικά vegan.
Πρόκειται για λαζάνια χειροποίητα που φτιάχνονται αποκλειστικά με σιμιγδάλι βιολογικής γεωργίας αλεσμένο σε πετρόμυλο με προσθήκη κουρκουμά για υπέροχη γεύση και χρώμα καθώς και προσθήκη πρωτεΐνης αρακά που δίνει την απόλυτη ισορροπία ανάμεσα σε πρωτεΐνες και υδατάνθρακες!
Με περιεκτικότητα πρωτεΐνης 22% είναι μία διατροφική πρόταση κατάλληλη για αθλητές μετά από αποκατάσταση, για έντονα εργαζόμενους ή ασκούμενους, αλλά και για άτομα που θέλουν ζυμαρικά με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη.
Τρόπος μαγειρέματος:
Μαγειρέψτε τα όπως τα κανονικά ζυμαρικά και αφήστε τα να βράσουν 5-6 λεπτά.
Βιολογικά συστατικά: σιμιγδάλι σκληρού σταριού, πρωτεΐνη αρακά 3%, κουρκουμάς σκόνη 1,5%.
Διαθρεπτική ανάλυση ανά 100 γραμμάρια: Ενέργεια 404kcal, Υδατάνθρακες: 65% εκ των οποίων σάκχαρα 5%, Πρωτεΐνες 22%, Φυτικές Ίνες 7%, Λιπαρά 4,8%, Αλάτι: 0,7%.
100% Βιολογικό Ελληνικό προϊόν.