Το κατσικίσιο τυρί σε άλμη, παρασκευάζεται από φρέσκο βιολογικό γάλα κατσίκας, με ελάχιστα λιπαρά μόλις 23,5%.
Είναι λευκό μαλακό τυρί, σαν αλοιφή, με υπόξινη γεύση. Το κατσικίσιο τυρί, περιέχει μεγαλύτερες ποσότητες πρωτεϊνών σε σχέση με το αγελαδινό, χωρίς να προκαλεί αλλεργίες, ενώ παράλληλα είναι περισσότερο ανεκτό σε άτομα με γαστρεντερολογικά προβλήματα.
Τρόπος χρήσης:
Συνδυάστε το με λαδερά φαγητά, όσπρια, σαλάτα και σε πολλές συνταγές για επιδόρπια.
Βιολογικά συστατικά: παστεριωμένο βιολογικό κατσικίσιο γάλα, πυτιά, καλλιέργεια, αλάτι.
Διαθρεπτική ανάλυση ανά 100 γραμμάρια: Ενέργεια 274 kcal, Υδατάνθρακες 1%, Πρωτεΐνες 15,5%, Φυτικές Ίνες %, Λιπαρά 23,5%, Αλάτι 1%.
Μέγιστη υγρασία 56%. Διατηρείται μέσα στην φυσική του άλμη.
Σε πρακτική συσκευασία τάπερ για την καλύτερη φύλαξη του.
100% Βιολογικό προϊόν Πηλίου (Ρυζόμυλος Μαγνησίας).