Ελληνικό Βιολογικό Λάδι Γαϊδουράγκαθου Αποτοξίνωσης "Marianum Seed" 100ml 10351

marianumseed_elaio
marianumseed_elaiomarianumseed_elaio2marianumseed_plant5marianumseed_plant2
12,54 € ανά τεμάχιο Προμηθευτής: MARIANUM SEEDMARIANUM SEED

Το γαϊδουράγκαθο (marianum seed) είναι πάρα πολύ γνωστό γιατί προσφέρει αποτοξίνωση και ανανέωση στα κύτταρα του συκωτιού και αντιμετωπίζει αποτελεσματικά τη χρόνια κίρρωση του ήπατος καθώς και όλα τα προβλήματα της ουροδόχου κύστης!

Είναι ιδανικό στη διάρκεια αποτοξίνωσης και ειδικά σε περιπτώσεις υπερκατανάλωσης αλκοόλ, καθώς έχει και αντιοξειδωτικές ιδιότητες.

Είναι πολύ καλό αντίδοτο σε δηλητηριάσεις από μύκητες καθώς και από άλλες τοξίνες του περιβάλλοντος.

Το λάδι από σπόρους γαϊδουράγκαθου έχει ισχυρή προστατευτική δράση χάρη στην αντιοξειδωτική και αντιφλεγμονώδη προστασία που παρέχει στο ήπαρ (συκώτι).

Δεν έχει υποστεί θερμική επεξεργασία - είναι έλαιο ψυχρής έκθλιψης - και γι' αυτό διατηρεί αναλλοίωτες τις ιδιότητες του.

Τρόπος χρήσης:
Καταναλώστε καθημερινά, 1 κουταλάκι του γλυκού (5ml) απευθείας ή μέσα σε ελαφρύ γεύμα, κατά προτίμηση νωρίς το πρωί με άδειο στομάχι.

Υπάρχουν διαθέσιμα όλα τα πιστοποιητικά (μικροβιολογική ανάλυση, χημική ανάλυση και στο χωράφι αλλά και στο κάθε προϊόν, πιστοποιητικό καθαρότητας, πιστοποιητικό απολύμανσης) προς κάθε ενδιαφερόμενο.

Η εξαιρετική καλλιέργεια και η ανωτερότητα των προϊόντων της εταιρείας Marianum Seed έφερε και την βράβευση τους με το Special Awards 2021, τον μεγαλύτερο διαγωνισμό με αμιγώς Ελληνικά προϊόντα, από Έλληνες κριτές που γίνεται στον τόπο του προϊόντος για την καινοτομία, τα αρώματα, την ποιότητα, αλλά και την συσκευασία.

100% Βιολογικό προϊόν Θεσσαλίας.