Ελληνικό Βιολογικό Τσάι Σπόροι Γαϊδουράγκαθο Αποτοξίνωσης "Marianum Seed" 45γρ 10539

marianumseed_sporoi_fakelakia1a
marianumseed_sporoi_fakelakia1amarianumseed_sporoi_fakelakia1marianumseed_sporoi_fakelakia2marianumseed_plant2_670736795
4,97 € ανά τεμάχιο Προμηθευτής: MARIANUM SEEDMARIANUM SEED

Δεν υπάρχει απόθεμα

Το γαϊδουράγκαθο (marianum seed) είναι πάρα πολύ γνωστό γιατί προσφέρει αποτοξίνωση και ανανέωση στα κύτταρα του συκωτιού και αντιμετωπίζει αποτελεσματικά τη χρόνια κίρρωση του ήπατος καθώς και όλα τα προβλήματα της ουροδόχου κύστης!

Είναι ιδανικό στη διάρκεια αποτοξίνωσης και ειδικά σε περιπτώσεις υπερκατανάλωσης αλκοόλ, καθώς έχει και αντιοξειδωτικές ιδιότητες.

Είναι πολύ καλό αντίδοτο σε δηλητηριάσεις από μύκητες καθώς και από άλλες τοξίνες του περιβάλλοντος.

Βιολογικά συστατικά: ελληνικό γαιδουράγκαθο 100%.
Η συσκευασία περιέχει 15 τεμάχια σε μη-χλωριωμένα φακελάκια.

Τρόπος χρήσης:
Βάλτε νερό να βράσει (στους 100ο C) , ρίξτε 1 φακελάκι (3 γραμμάρια) και αφήστε το να βράσει για 4-5 λεπτά.
Μπορείτε να το πίνετε καθημερινά. 
Δεν είναι απαραίτητη η χρήση ζάχαρης ή άλλου γλυκαντικού.
Μπορείτε να το απολαύσετε και ως κρύο τσάι, αν μετά το βράσιμο του, το αφήσετε να έρθει σε θερμοκρασία δωματίου και το τοποθετήσετε στο ψυγείο. 

Σε συσκευασία Doy-Pack με επένδυση αλουμινίου, σφραγισμένη σε ελεγχόμενη ατμόσφαιρα N2 – CO2 κατάλληλη να διατηρήσει φρέσκα όλα τα φακελάκια.

Υπάρχουν διαθέσιμα όλα τα πιστοποιητικά (μικροβιολογική ανάλυση, χημική ανάλυση και στο χωράφι αλλά και στο κάθε προϊόν, πιστοποιητικό καθαρότητας, πιστοποιητικό απολύμανσης) προς κάθε ενδιαφερόμενο.

Η εξαιρετική καλλιέργεια και η ανωτερότητα των προϊόντων της εταιρείας Marianum Seed έφερε και την βράβευση τους με το Special Awards 2021, τον μεγαλύτερο διαγωνισμό με αμιγώς Ελληνικά προϊόντα, από Έλληνες κριτές που γίνεται στον τόπο του προϊόντος για την καινοτομία, τα αρώματα, την ποιότητα, αλλά και την συσκευασία.

100% Βιολογικό προϊόν Θεσσαλίας.