Η Septona είναι Ελληνική εταιρεία ιδιωτικών συμφερόντων και έχει καθιερωθεί σήμερα ως ένας από τους βασικότερους εξαγωγείς προϊόντων προσωπικής υγιεινής σε πάνω από 60 χώρες σε όλο τον κόσμο, διαθέτοντας παράλληλα σημαντική θέση και στην Ελληνική αγορά.

Οι συνεχείς επενδύσεις σε έρευνες και νέες καινοτόμες τεχνολογίες, σε συνδυασμό με ένα ολοκληρωμένο σύστημα διασφάλισης ποιότητας σε κάθε στάδιο της παραγωγής, εξασφαλίζουν άριστα και ποιοτικά προϊόντα, κάνοντας τη Septona συνώνυμο της ποιότητας, της αγνότητας και της φυσικότητας στην καθημερινή περιποίηση εκατομμυρίων ανθρώπων σε όλο τον πλανήτη.

Η εταιρεία στηρίζει την ανάπτυξή της στη σύγχρονη τεχνολογία, στο ανθρώπινο δυναμικό και στην ανώτερη ποιότητα σε όλα τα επίπεδα. Με βάση το πιο αγνό βαμβάκι και σε συνδυασμό με τα αρώματα και τις ουσίες της φύσης, δημιουργεί προϊόντα που αποτελούν την πιο σίγουρη και ασφαλή επιλογή για όλες τις καθημερινές ανάγκες.

Τα προϊόντα για τη Γυναίκα, το Παιδί, την Τρίτη ηλικία και για όλη την Οικογένεια καλύπτουν πλήρως τις απαιτήσεις για προσωπική υγιεινή και ξεχωρίζουν για την υψηλή ποιότητά τους.