Η παραδοσιακή σάλτσα σόγιας παράγεται με την διαδικασία της φυσικής ζύμωσης: τα πρωτεϊνούχα φασόλια σόγιας μουλιάζουν σε νερό και ύστερα βράζονται. Κατόπιν προστίθεται καλλιέργεια βακτηρίων και ξεκινάει η ζύμωση. Οι αντιδράσεις των ενζύμων είναι που δίνουν στη σάλτσα το σκούρο χρώμα της.
Νόστιμη σάλτσα σόγιας ωριμασμένη σε ξύλινα βαρέλια.
Χρήσεις: προσθέστε την ως ενισχυτικό γεύσης σε λαχανικά ή ζυμαρικά (τόσο στο μαγείρεμα όσο και στο σερβίρισμα) ή ως μαρινάδα σε κρεατικά ή πουλερικά.
Μειώστε την έντονη οσμή από ωμά θαλασσινά ψάρια και προσθέστε την σε βραστά.
Δώστε άρωμα και χρώμα στα φαγητά την στιγμή που μαγειρεύονται!
Συστατικά: νερό, φασόλια σόγιας, σιτάρι ολικής άλεσης, θαλασσινό αλάτι, koji.
Διατροφική ανάλυση ανά 100ml : Ενέργεια 64 kcal, Υδατάνθρακες 6,9%, Πρωτεΐνες 8,8%, Λιπαρά 0,1%, Φυτικές Ίνες 0,7%.
Βιολογική σάλτσα σόγιας - Μη Μεταλλαγμένο προϊόν (Non GMO).
Προϊόν Ολλανδίας.