Φυσικό Αιθέριο Έλαιο Νερολί (Νεράτζι) "BioSamos" 10ml 30231

biosamos_ae_neroli
7,60 € ανά τεμάχιο Προμηθευτής: BIOSAMOSBIOSAMOS

Το νεράτζι (Citrus aurantium, Κιτρέα η νερατζιά) ή Κιτρόμηλο (στην Κύπρο) ή Πορτοκάλι της Σεβίλης (σε όλη την Μεσόγειο) έχει αντισηπτικές και αντιμικροβιακές ιδιότητες.

Επίσης στην καλλυντική χρήση είναι ένα πολύ καλό αναπλαστικό της επιδερμίδας ενώ παράλληλα είναι γνωστό πως δρα ως βοήθημα για την απώλεια βάρους και ως κατασταλτικό της όρεξης.

Το αιθέριο έλαιο αποστάζεται από τα άνθη του "Πορτοκαλιού Σεβίλης" και δίνει το γνωστό αιθέριο έλαιο νερολί (neroli oil) που χρησιμοποιείται ως αναζωογονητικό.

Χρήση ως μάσκα προσώπου με αναπλαστικές, αντιγηραντικές ιδιότητες για το δέρμα:
Αναμίξτε ένα κουταλάκι του γλυκού κόκκινη άργιλο με 25-30 σταγόνες λάδι από κουκούτσια σταφυλιού, τζελ αλόης στην μύτη του κουταλιού (προαιρετικά) και 3 σταγόνες αιθέριο έλαιο Νερολί.
Αφήστε το μείγμα να δράσει για 15 λεπτά περίπου και σκουπίστε με βρεγμένο βαμβάκι.
Η επιδερμίδα αναζωογονείται και το αποτέλεσμα είναι ορατό και στους γύρω σας!

Χρήση ως άρωμα σώματος:
Επειδή πρόκειται για διάλυμα αιθέριου ελαίου σε λάδι jojoba, είναι φιλικό στο δέρμα και έτσι μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν άρωμα, βάζοντας λίγες σταγόνες πίσω από τ’ αυτιά και στον καρπό.

Προέλευση: Ελληνική
Πιστοποιημένο αυτοφυές.

Τα Αιθέρια Έλαια της BioSamos παράγονται στο ιδιόκτητο της αποστακτήριο με την μέθοδο της απόσταξης με υδρατμούς, σε σύγχρονους ανοξείδωτους αποστακτήρες, στην χαμηλότερη δυνατή πίεση και θερμοκρασία ώστε να μην καταστρέφονται οι θεραπευτικές ιδιότητες των βοτάνων.

Γενικές πληροφορίες για την ασφαλή χρήση των αιθέριων ελαίων:
Να μην χρησιμοποιούνται ποτέ αδιάλυτα.
Απομακρύνετε τα από παιδιά.
Να μην χρησιμοποιούνται στα μάτια ή σε ευαίσθητες περιοχές.
Να μην χρησιμοποιούνται από εγκύους.