Η σχέση των Ελλήνων με τον Ελληνικό παραδοσιακό καφέ είναι πολύ παλιά.
Είτε τον έχετε συνδυάσει με το πρωινό ξύπνημα, είτε με μία βόλτα στην εξοχή, είτε με ένα ήσυχο πρωινό κάτω από τον πλάτανο της πλατείας του χωριού, ο Ελληνικός καφές είναι μία ...παράδοση που διαρκεί και θα συνεχίσει να διαρκεί για καιρό!
Παρασκευάζεται με ψήσιμο σε μπρίκι, μέσα στο οποίο βράζουν αλεσμένοι, καβουρντισμένοι κόκκοι καφέ. Το μπρίκι περιλαμβάνει και νερό ή ζάχαρη και ο αναδευτήρας αναλαμβάνει - μετά από πολλές επαναλήψεις - να "δέσει" αυτά τα συστατικά σε ένα όμορφο μείγμα, μπεζ χρώματος, εξαιρετικού αρώματος και γεύσης!
Να γιατί ο Ελληνικός καφές παραμένει απολαυστικός μέχρι τις μέρες μας!
75ml νερό, 1 κουταλάκι του γλυκού καφέ και όση ζάχαρη θέλετε είναι αρκετά για να φτιαχτεί ένας δυνατός καφές και να ξεκινήσει όμορφα η ημέρα, να δώσει τόνωση στον οργανισμό αλλά και ευχάριστο άρωμα στον χώρο!
Θα τον λατρέψετε!
Παρασκευάζεται και συσκευάζεται στην Ελλάδα, από βιολογικό κεντροαμερικάνικο χαρμάνι καφέ, πιστοποιημένο από την Bio Hellas.