Βασισμένοι σε επιστημονικές έρευνες και μελέτες πάνω στις ιδιότητες των φυσικών τροφών, επιλέξαμε τους κατάλληλους συνδυασμούς που καλύπτουν κάθε μία από τις καθημερινές ενεργειακές ανάγκες του σύγχρονου ανθρώπου.

Στρατολογήσαμε την πλέον σύγχρονη τεχνολογία της ελεγχόμενης ξήρανσης σε κενό και διαλέξαμε με προσοχή τις πρώτες ύλες για να δημιουργήσουμε 100% φυσικά προϊόντα, πλούσια σε θρεπτικά συστατικά.

Φροντίσαμε ώστε οι τροφές που δημιουργούμε να είναι και νόστιμες, ενώ αφήσαμε τα φυσικά χρώματα και τις υφές τους, αντάξιες του θρεπτικού τους πλούτου, να ολοκληρώσουν απο μόνες τους το αποτέλεσμα.

Επιμεληθήκαμε ξεχωριστά την τελική κοπή για κάθε ένα από τα προϊόντα της σειράς Wellnessfoods™, και τέλος τα κλείσαμε σε ένα πρακτικό, οικολογικό, πλήρως ανακυκλώσιμο κουτί με όμορφη αισθητική.

Ειδικά σχεδιασμένα να καλύψουν τις πιο απαιτητικές ανάγκες της σύγχρονης διατροφής, τα Wellnessfoods™ χαρίζoυν ενδυνάμωση, αντιμετωπίζουν άμεσα και δραστικά τα προβλήματα που απασχολούν το σώμα και το πνεύμα, αποτελούν πρόταση ζωής και φιλοδοξούν να γίνουν ο αγαπημένος σας, γευστικός σύμμαχος υγείας.

Χωρίς τη χρήση επιβλαβών ουσιών για τον οργανισμό, όπως χρωστικές ουσίες, αυξητικές ορμόνες ή συντηρητικά, η διατροφική σειρά Wellnessfoods™ προορίζεται για να δώσει λύσεις αλλά και να βελτιστοποιήσει τις οργανικές μας λειτουργίες, χωρίς να μας επιβαρύνει με περιττές ουσίες και επιπλέον θερμίδες.